Yalnız Mesajı Göster
Eski 26-08-2005, 06:40 AM
m.kidd kullanıcısının avatarı
m.kidd m.kidd Çevrimiçi
" Admin "

Giriş: Jul 2005
m.kidd İtibar düzeyini kapadı
Mesaj Daum: "Deneyim işe yarayacak"

Daum, deplasmanda yapacakları maçların önemli olduğunu düşünüyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, geçtiğimiz yıl kazandıkları tecrübenin katkısıyla Şampiyonlar Ligi grubundan çıkabilecekleri söyledi.

Daum, Samandıra Tesisleri'nde antrenman sırasında düzenlediği basın toplantısında Fenerbahçe, Milan, PSV ve Schalke'nin yer aldığı Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda herkesin birbirini yenecek güçte olduğunu söyledi.

Alman teknik adam, geçtiğimiz yılki kazandıkları deneyimin de katkısıyla gruptan çıkabileceklerini ancak bunun çok zor olacağını vurguladı.

Daum, gruptaki takımların birbirine yakın olmasının kendileri için avantaj olacağını ifade etti.

"Geçen sezona oranla grubun iyi yanı her rakibin birbirini yenip, birbirinden puan alabilecek seviyede olması. Geçen yıl böyle değildi. Herkes Sparta Prag'dan puan aldı'' diyen deneyimli teknik adam grubun favorisi olarak Milan'ı gördüğünü söyledi.

Deplasman maçlarının önemi

PSV Eindhoven'ın da Milan gibi uluslararası alanda tecrübe sahibi bir ekip olduğunu belirten Daum, bütün bunların yanında takımının özellikle deplasman maçlarında kendine olan güvenini sahaya yansıtarak mücadele vermesi gerektiğini vurguladı.

Daum, Almanya'nın Schalke 04 takımı ile ilgili ise şunları söyledi:

"Alman rakipler her zaman zorlu ekiplerdir. Gerek oyun anlamında gerek mücadele anlamında. Ama Almanya ve Hollanda'daki oynayacağımız maçlar için içimde bir sevinç ve mutluluk duyuyorum. Çünkü oralarda bizi destekleyecek çok sayıda taraftarımız olacak. O maçları sevinçli bir şekilde bekliyorum."

İlk maçın Milan ile deplasmanda olmasının dezavantaj olup olmayacağı şeklindeki bir soru üzerine Alman çalıştırıcı, "galibiyetle başlamak önemli. Geçen sene de galibiyetle başlamıştık. Ancak sonradan aldığımız sonuçlar gruptan çıkmaya yetmedi. Bu nedenle iç saha ya da deplasman olsun her maçın önemi bizim için aynı" diyerek sözlerini tamamladı.
imza

" Sevinmek İçin Sevmedik "

Yağmurlu bir günde görmüştüm seni.
Üstünde çubuklu formalar vardı
Bir anda vuruldum aşık oldum ben
Hayatın anlamı Siyah beyazdı...

Ölümle Yaşamı Ayıran çizgi
Siyahla beyazı ayıramaz ki...
Her yolun sonunda ölüm olsa da
Sevenleri kimse ayıramaz ki...

m.kidd kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı Yaparak Cevapla