Yalnız Mesajı Göster
Eski 26-08-2005, 06:38 AM
m.kidd kullanıcısının avatarı
m.kidd m.kidd Çevrimiçi
" Admin "

Giriş: Jul 2005
m.kidd İtibar düzeyini kapadı
Mesaj Yıldırım: "Gruptan çıkabiliriz"

Aziz Yıldırım Şampiyonlar Ligi'nde ilerleyeceklerine inanıyor.

Şampiyonlar Ligi'nde E Grubu'nda mücadele edecek Fenerbahçe'nin başkanı Aziz Yıldırım, ''bu gruptan çıkabiliriz, ama tek şart çalışmak ve iyi konsantre olmak'' dedi.

Monaco'da yapılan Avrupa Şampiyonlar Ligi kura çekimine katılan Yıldırım, Fenerbahçe'nin Milan, PSV Eindhoven ve Schalke takımlarıyla aynı grupta yer almasıyla ilgili görüşlerini açıkladı.

Yıldırım, "grubun kolaylığı, zorluğu önemli değil. Önemli olan çalışmak ve inanmak. Oyuncularımız bu mücadeleyi yaparsa seyircilerimizin de desteğiyle başarılı oluruz" dedi.

Almanya ve Hollanda'da seyircilerinin çok olduğunu belirten Yıldırım, "bana göre bu gruptan çıkabiliriz, ama tek şart çalışmak ve iyi konsantre olmak. Yönetim, antrenör, oyuncular ve seyircilerimizle elbirliği içinde bu gruptan çıkarız" diye konuştu.

Aziz Yıldırım, bu yılki hedefleri için ilk grubu geçmeleri gerektiğini vurgulayarak, "2007 hedeflerimize ulaşmak için bu sezon başarılı olmalıyız. Şampiyonlar Ligi'nin müdavimi olacağız ve Avrupa'da belli bir yere geleceğiz" dedi.

İlk maçın Milan ile deplasmanda olmasıyla ilgili de Yıldırım, şu anda süren numaralı tribün inşaatı için zaman kazandıklarını söyledi.

"Bir transfer daha yapabiliriz"

Yıldırım, Konyaspor'dan Zafer Biryol'u transfer ettiklerini ifade ederek, "belki bu hafta sonu bir oyuncu transferi daha yapabiliriz" diye konuştu.

Aziz Yıldırım, Anelka'nın Avrupa Birliği statüsünde oynaması konusunda karar çıkarsa, bir yabancı transferi daha yapacaklarını belirterek, "çok kısa zaman kaldı. Ama karar çıkarsa transfer yapacağız" dedi.

Anelka ile ilgili hiçbir zaman "gönderiyoruz" demediklerini dile getiren Yıldırım, "Anelka'nın kafasına girmişler. İngiltere'den Souness aramış, kafasını karıştırmışlardır. Ama Anelka kulübün kararlı tutumunu görmüştür. Fransız futbolcu burada oynayacak" diyerek sözlerini tamamladı.
imza

" Sevinmek İçin Sevmedik "

Yağmurlu bir günde görmüştüm seni.
Üstünde çubuklu formalar vardı
Bir anda vuruldum aşık oldum ben
Hayatın anlamı Siyah beyazdı...

Ölümle Yaşamı Ayıran çizgi
Siyahla beyazı ayıramaz ki...
Her yolun sonunda ölüm olsa da
Sevenleri kimse ayıramaz ki...

m.kidd kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı Yaparak Cevapla