Yalnız Mesajı Göster
Eski 01-01-2006, 10:01 PM
Erdsoft kullanıcısının avatarı
Erdsoft Erdsoft Çevrimdışı
Banned

Giriş: Sep 2005
Erdsoft is a jewel in the roughErdsoft is a jewel in the roughErdsoft is a jewel in the roughErdsoft is a jewel in the rough
Alıntı: arrowkhan tarafından gönderildi
Allaha şükür ki, hiç marka giyineyim gibi bir alışkanlığım yok. Bir şekilde hava oluşturmak istersem, bunu markalarla değil tavrımla belli ederim. Şimdi bu sözüm hedef kitle gençlere (ehehehe )... Pahalı, ünşü markalı kıyafetler alacağınıza, marka siz olun!!!!
İnsan kendine yakışanı, üstünde güzel duranı giyinmeli bence... Benim bir arkadaşım vardı, aç bile dolaşsa, gider levi's'dan 200 milyon verip bir kot alırdı (ki 2 sene öncenin parasıyla)... Şimdi mantıklı bişey mi bu...?
Ben genelde düzgün ve güzel giyinmeyi tercih ederim. Hatta elde örülmüş kazakları çok severim. Annem de çok iyi ördüğünden, hiç kazak parası vermem ... Onun ördüklerini giyerim ve zaten onlar da şıklığıyla dikkat çektiğinden, mağazadan 50-60 liraya alacağım kazağa değişmem
İşte bu da benim stilim
Çok haklısın dostum sana katılıyorum.Benim giyim konusunda bi özelliğim daha var Türk firmalarını seçerim.Avrupanın malını giymek içime sinmiyor...
Alıntı Yaparak Cevapla