Yalnız Mesajı Göster
Eski 07-08-2005, 12:30 AM
Triathlete kullanıcısının avatarı
Triathlete Triathlete Çevrimdışı
Asil Üye

Giriş: Jul 2005
Triathlete will become famous soon enoughTriathlete will become famous soon enough
Dikkat Bütün Üyelerin Dikkatine!!! Lütfen Okuyun!!!

Arkadaşlar ben sitede neredeyse tüm gün boyunca online durumdayım ve siteyi gün boyunca takip ediyorum. Sitede katılımın çok düşük olduğunu da görmemem elde değil. Ve görüyorum ki hiç kimse mesaj yazmıyor sadece downloadla ilgileniyor. Sohbetlere katılmaktan , bilginiz olan birşey hakkında yorum yapmaktan , bilmediğiniz birşey hakkında sorular sormaktan , beğendiğiniz bir paylaşıma teşekkür etmektek rahatsız olmayın , çekinmeyin. Bu topicte yazılanlar bu konuda hakkındaki son duyuru olacaktır. Sitemizi bir download sitesi değildir , bir forumdur ve bunun gereği gibi davranılması gereklidir. Bu topiğe bu konuyla ilgili hertürlü şeyi yazabilirsiniz. Eminim hiç bir üyemiz en azından beğendiği bir şeye , işini yarayan bir şeye teşekkür etmiyecek kadar duyarsız değildir. Ve bu konuyla ilgili görüşlerini buraya belirtmiyecek kadar da... Katılımlarınızın artması , bu gibi topiclerin bir daha açılmaması dileğiyle... Yorumlarınız bize yol göstericektir...
Saygılar...
imza

тσρι¢ℓєя∂є уσяυм уαρмαктαи , ιѕтєкℓєяιмιzι ѕöуℓємєктєи νє ѕσнвєтℓєяє кαтıℓмαктαи çєкιимєуєℓιм!!!

єğιтιм нιç вιяşєу∂ιя ; ιѕтєк нєяşєу∂ιя!!
Alıntı Yaparak Cevapla