Yalnız Mesajı Göster
Eski 27-12-2005, 11:53 AM
mahe_J.K-63 kullanıcısının avatarı
mahe_J.K-63 mahe_J.K-63 Çevrimdışı
Arkasokaklı

Giriş: Sep 2005
mahe_J.K-63 is just really nicemahe_J.K-63 is just really nicemahe_J.K-63 is just really nicemahe_J.K-63 is just really nicemahe_J.K-63 is just really nice
Yasak Sevgİlİye Mektup..!!

sevgili yatakta bir metre uzağınızda da olsa ya da başka şehirde kaybolmuş kendini aramakla meşgul, eline bir kaç sayfa kağıt tutuşturamasanız da ya da camı açıp 'seviyorum ama seni' diye bağıramasanız da ciğerlerdeki son nefese kadar, rüyada -en azından- geçer film şeridi gibi kutsal kitap kadar uzun cümleler. teni yasaktır. kokusu ise uzak. nefesi ise içinizde gezinir kan gibi damarda seyreden. ama onun adı sevgilidir işte. 'sözünüz uçar, yazınız kalır' demiş romalı aşıklar.
...
sevmem günah seni! parçalanıyor gri gökyüzü cam gibi. durmuş fayansları sayıyorum, her birinde -seni seviyorum- duasıyla. bedenin tapınak bana. mum yakmaya gerek yok, yanan yine benim etim. bu koku kalpten.

kıstığın gözlerinden sakladığın binbir türlü düşünceler akıyor beynime. delik deşik zaten ellerim. tutmak yalan olmuş dünü. seninle bugünü istiyorum. istemek nasıl da günah aslında. bilmiyor muyum?

sevdiğimi sevmiştin günün birinde. sevdiğim de seni. şimdi hiçbirimiz değiliz. hesap kalabalıktı. ödeyen yalnızca ben oldum belki ama -suç yok- demiştim sana. bak işte suçlu benim şimdi de. suç, sevmek, sevmek de suç.

insanlar yalvarıyor bir saniyelik arzu için. her hücrem genleşti bahardan. ama neye yarar? özgürlük, seçimdir. ben seni seçiyorum, beni seçmemeni seçiyorum.

burada bitmeli ilahi. gitmem gerek başka şehrin kıyısına pazara kadar. mektuplar kısa sürer genelde zaten. azdır mevsimler çünkü. geceler kısa, seninle geçirdiğim.

içimdesin nasılsa! içindeyim nasılsa!
mahe_J.K-63 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla mahe_J.K-63 kullanıcısına Yahoo aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı Yaparak Cevapla