-Bir aşk bu kadar zor,ulaşılmaz aynı zamanda komik olabilir mi ?,diye bir düşünün , bunun cevabını hikayenin sonunda sizden alacağım-
Herşey bundan yıllar öncesinde Anadolu Lisesi sınavlarına hazırlanmamla başlamıştı , o yıllarda ilkokuldan sonra sınava giriyorduk,buraya kadar olaylar normal seyirinde gidiyordu .Sınavı kazandım ve de Mersinin sayılı Anadolu Liselerinden birine girdim, ilk günlerde normal olaylar yaşanıyor herkes birbiriyle tanışıp kaynaşıyordu, o zamanlar birazda küçüktük ,servislerle okula gidip geliyorduk , ilk gün gideceğimiz servisler belli oldu ,okuldan çıktık ve olanlar oldu ben servise adımımı atıyordum... sağ tarafıma dönmemle beraber hayatımın aşkını gördüm -bu satırları yazarken bile aynı heyacanı taşıyorum-ama bir kız ancak bu kadar güzel , sevimli ve tatlı olabilirdi birde
-afedersin geçebilirmiyim demez mi iyice ben erimeye başladım , seside kendi gibi çok tatlıydı,neyse ben hep onu izledim hatta okulda da gezintilerde karşılaşıyorduk, ben tek taraflı devam ediyordum ama kızında bi gözü bende gibiydi -şimdi duysa inkar etmeye çalışır

- yalnız ben biraz geç kaldım orta okul yılları kovalamacayla geçti lise yılları siyaset maratonuna giriş yaptık bu sırada tabiri caizse fırlama takımından biri kızla çıkmaya başladı ben tabi deli oluyorum, neyse bu olay lise 1-2 de de aynen devam etti , yalnız şimdi olsaydı o kız benden zor kaçardı-yıllardan sonra lise sonda bu okulun en güzel kızına , teklif etme olayına gireyim dedim yalnız burda arkadaşların beni idda ve gaza getirmesiyle oldu ama saolsunlar bana yapamazsın derlerse- o zamanlar hele- bir şeyi kesin yapacağımı bildiklerinden çok büyük yararları dokundu, ben kafaya taktım ertesi gün okulda kesin bu kıza-ismini vermiyorum bende unutmak istiyorum çünkü içimde kapanan bi yara kendisi- açılacaktım gece geçmek bilmiyor saatlar tik tak tik tak... kafamı şişiriyordu, herşeyi kafamda kurdum ve olayı bitirdim, ertesi gün fırsat kollama olayına giriştim, Nejat arkadaşım saolssun devamlı gazı eksik etmedi ve sonunda uygun bir fırsat beklerken diğer arkadaşları yanında da olsa olaya daldım,diyaloğu aynen veriyorum:
-Mrb I..L
ben alp..
-mrb - eee bu da nerden çıktı der gibi

-
-özel bir konuda konuşabilirmiyiz?
ve yanıta dikkat edin
-iyi ama zil çaldı- O sırada lanet olası zil çalıyordu üniv. bu yanına bayılmıştım zate 4 yıl önce

zil mil yok olması ,hatta hala zil duysam bir yerde bu olay canlanır dermişim yoq yoq unuttum heralde?-
neyse olay bitmiş gibi gözükse de görünene yanılmayın görüntü her zaman gerçeği yansıtmaz, bu iddia bana iki kişiye yemek ısmarlamaya neden olsada içimden çıktığı için sevinçliydiim gerçi iddia teklif üzerine idi bende teklif ettim.
Şimdi ise esas romantizm ve entirika bölümüne geliyoruz sıkı durun;
Bu olaydan sonra ben hiç yılmadım ve bir gün dersane çıkışı bir çiçekcinin önünde durdum ordan bir kırmızı gülü şekil yaptırıp birde güzelinden not yazaraktan büyük bir çılgınlıkla kızın evine yolladım...
Ertesi gün olan oldu, I... geldi yanıma bana :
-''o gülü sen mi yolladın'' dedi
ben ki millete kafa tutan liseyi sallıyan bir kişi

-korkmayın eskiden öyleydim- onun yanında sesizleştim, gözleri sanki içimi deliyordu ,birde saçma bir şey daha dedi
-''bu gülü niye yolladın'' ?, soruyorum kırmızı bir gül niye yollanır? benim cevapta olayın şaşkınlığı ve bir anlık sinirle
- ben yollamadım,
şeklinde oldu
ule desene ben yolladım seni seviyorum ölesiyeee
Neyse bu hikayede burda bitti aslında devam ediyor

...
Gökten ne elma düştü ne de bişe oldu ancak ölümsüz aşklar elbet bir yerlerde karşı tarafa yansır ve onu da yakar!!!