Yalnız Mesajı Göster
Eski 09-07-2005, 06:41 PM
Lasania kullanıcısının avatarı
Lasania Lasania Çevrimdışı
Müdavim

Giriş: Jul 2005
Lasania will become famous soon enoughLasania will become famous soon enough
Knight Online

Knight Online multiplay oynanabilcek en kaliteli oyunlardan biri şu aralar...

Aranızda bilenler vardır ultimayı grafikleri kötü de olsa efsane oyundur. Ben de ne zamandır oynuodum ama tabi knight online geldi ultima kadar detaylara inilmiş bir oyun olmasa da grafikleriyle ultimadan çok daha önde. Giydiğniz zırhlar silahlar üstünüzde görüntüleniyor. İki ırk arasında seçim yapabiliosunuz... İki ırkın da farklı seçimleri var... Her ırka göre ister warrior ister barbarian ister rogue veya wizard seçeneklerinden birini seçebiliyorsunuz.. herhangi birini seçseniz bile yine kendi arasında deişiyor mesela wizard iseniz ya mage ya druid oluyorsunuz level 10 dan sonra... oyuna türkiye den olsun diğer yerlerden olsun bir kişi oynuoyr... bir çok server ı var ve bağlantınız adsl 256 dan yüksekse hiçbir bağlantı sorunu olmuyor... ancak oyunda belli bir level a gelene kadarr bikaç şehir çevresinde yaratık kesiyorsunuz ondan sonra büyük ırk savaşlarına katılabiliyorsunuz. Bu aralar çok istek gören oyun ve sadece download edip yüklüyorsunuz... bağlantınıza göre en az yarım saat patch yüklüyor sonra sitesinden üye olup istediğiniz kadar oynayabiliyorsunuz... eğer rpg tarzı oyunları seviyorsanız ve ben milletle kapışmak istiyorum diyorsanız bu oyunu kaçırmayın derim...

Oyunun linkini de vereyim hemen...

http://www.inndir.com/inndir.php?id=23993

bu da savaştan bir sahne...
imza

...self-improvement is masturbation...
Alıntı Yaparak Cevapla