Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-11-2005, 03:10 AM
Lapaci kullanıcısının avatarı
Lapaci Lapaci Çevrimdışı
Arkasokaklı

Giriş: Jul 2005
Lapaci has much to be proud ofLapaci has much to be proud ofLapaci has much to be proud ofLapaci has much to be proud ofLapaci has much to be proud ofLapaci has much to be proud ofLapaci has much to be proud ofLapaci has much to be proud ofLapaci has much to be proud ofLapaci has much to be proud of
Eller Yukarı Ultima Online (Geniş Oyun Rehberi )

Geldik dünyanın en çok oynanan online oyununa. Öncelikle oyunu bulmak biraz zor olduğu için, oyunu download edebileceğiniz link'leri verelim..

Ultima Online : Age Of Shadows

Link'lerin ilki şu an için Türk oyuncuları arasındaki en yaygın sürüm. İkincisi ise yeni çıka(n)acak Mondain's Legacy'i saymazsak son sürüm. Herhangi birini tercih edebilirsiniz. Normal yükleme işini tamamladıktan sonra, "Uopatch.exe" dosyasını çalıştırın ve gerekli eklentileri yükleyin, zira bu eklentiler oyun içindeki taş, çalı, vb. nesnelerin üzerinden geçmenizi sağlamak gibi oyuncuya büyük avantaj sağlayan eklemelere sahip.

Oyunu kurduktan sonra sıra oynayabilmek için bir server bulmaya geldi. Son yıllarda, uo server kurulumu bazı eski shard'ların script'lerini yayınlaması ile ve eski oyuncuların merakları nedeniyle çok yaygınlaştı. Sürekli olarak yeni bir server açılıyor ve bir başkası kapanıyor. Bu nedenle server seçerken emeklerinizin boşa gitmemesi için iyi bir seçim yapmalısınız. Şu anda bildiğim server'ların listesini veriyorum size. Server'lar hakkında bir yorum yapmayacağım.

Revolution UO
Nebula
Rohian
Rivendell
Asgard
Amentes
Slayer TR

Server'ınızı seçtikten sonra kayıt oluyorsunuz ve oyuna girmek için gerekli olan client'i yine server'ın ana sayfasından indiriyorsunuz. Hesabınız açıldıktan sonra client'e gerekli kullanıcı adı ve şifrenizle giriyorsunuz. İşte bu kadar, dünyanın en çok online oynanan oyunu Ultima Online'a giriş yaptınız.. Bundan sonra gerekenler oyun içi bilgiler. Biraz uzun olduğu için biraz zamana ihtiyacım olacak yazmak için.
imza

27 Temmuzda gördüm seni
Durur muyum? Hemen fotoladım seni
O günden beri deli ettin beni
Nerdesin ulan ''çılgın kase''
Lapaci kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı Yaparak Cevapla