Konu: pkk hakkı
Yalnız Mesajı Göster
Eski 22-10-2005, 08:23 PM
maskara maskara Çevrimdışı
Banned

Giriş: Jul 2005
maskara will become famous soon enoughmaskara will become famous soon enough
Dünyada üstün ırk olduğuna inandırılan 3 toplum görüyorum. 1 Alman nazizmi (ki bu batı anglo_sakson beyaz ırkçılığı ile aynı gibi) 2 Yahudiler (tanrının seçilmiş kabilesi!) 3 Türkler siz başka ustün ırk profili gördünüzmü belki küçük çaplı başka milletlerdende olabilir. Gerçekten şu soruyu sorun kendinize üstünlüğünüz nedir. Zekanızmı cesaretnizmi ne niye üstünsünüz. ben bir zenciden ne gibi bir üstünlüğüm olduğunu bilmiyom yada bir kürtten yada bir ermeniden, yahu şunu bana bi anlatın ne olur hadi bende inanayım üstün ırk olduğumuza Bir zamanlar üç kıtada at koşturmak mı? Amerikalılar dünyada at koşturuyo hatta burada da. Şimdi amerikalılar üstün mü? Medeniyet bizden çıktıysa yahu ne olduda böyle olduk. Hiç kendinize sormuyurmusunuz. Kapitalimz dünyayı bir yok oluşa sürüküyo biz ahmaklarda bu gemi su alıyo batacak bunu anlamak yerine ırkların üstünlüğünü tartışın, tartışın siz daha. Kazık bu memleket gibi bütün dünyanın kıçına kaçtığında ne yapacağız. Size bir örnek lütfen arjantin tarihini ve ekonmisi hakkında bilgi edinin bu memlekette yaşananlarla benzerlikrei bir görün acaba dünya gerçekten bizim algıladığımız gibimi. yazık bu ülke için görebildiğm tek şey iç savaşa sürüklenme ihtimali olan kapitalizmin pençesinde boğulan bir ülke. Bununlamı övünüyonuz. Övünmeye devam öyleyse
Alıntı Yaparak Cevapla