Daum: "İstediğimiz sonucu alamadık" Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Schalke 04 karşısında istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi.
Daum, ilk yarıda girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini ifade ederek, "ikinci yarıda, nedenini açıklayamadığım bir şekilde geriye çekildik ve kontratağa kalkmaya çalıştık, ancak ne yazık ki bunu da yapamadık...
"Üzerimizde kurdukları baskı beraberliği getirdi, ardından öne geçtiler. Geri düştükten sonra takım olarak hareket ettik ve beraberliği yakaladık. Sonra rakibe bir gol hediye ettik, toparlanıp beraberliğe ulaştık. Dilediğimiz sonuç bu değildi" dedi.
Alman teknik adam, rövanş maçında Schalke 04'ün saha avantajı bulunacağını belirterek, "rakibimiz burada istediği sonucu aldı ve Almanya'daki maçta saha avantajını değerlendirmek isteyecek. Biz de ise maçın kaderini değiştirebilecek olan Alex yok...
"Alex tipinde başka bir oyuncuya da sahip değiliz. Bu yüzden orada daha farklı bir sistemle oynayacağız. Biz de orada istediğimiz sonucu almak istiyoruz. Amacımız kazanmak" diye konuştu.
Grupta sinirlerine hakim olan takımların başarılı olacağını vurgulayan Daum, şöyle devam etti: "Şu anda her şey bizim elimizde. Milan'ın berabere kalması, bizim için avantaj olmadı. Milan'ın diğer takımlara üstünlük sağlamasını bekliyorduk...
"Şimdi baktığımızda, grupta her şey olabilir. Milan, deplasmanda çok iyi mücadele etmiyor. PSV deplasmanındaki maç da berabere bitebilir. Biz de Almanya'dan beraberlik çıkarırsak, bu kez biz avantajlı oluruz."
"Bir hatayla Volkan'ı değiştirmem"
"Üçüncü goldeki büyük hatasına rağmen Volkan'la devam edecek misiniz" sorusuna Daum, "bu oyuncunun daha önceki performansına bakınca, bir hatadan dolayı böyle bir sonuç acımasız olur. Takım içinde dört, beş hata yapan oyuncular var...
"Onlar için de aynı sonuç olabilir. O hatayı takım olarak telafi etmesini bildik. Belki de Volkan için, takım olarak verdiğimiz mücadeleyle beraberlik golünü bulduk. Volkan'ın hatasını takım olarak telafi ettik" yanıtını verdi.
Rangnick: "Sonuçtan memnun değilim"
Schalke 04 Teknik Direktörü Ralf Rangnick ise İstanbul'a puan almak için geldiklerini belirterek, "oyunun hakimi bizdik. İki kez öne geçtik. Oyundan memnunum ama sonuçtan değil" dedi.
Rövanş maçında Fenerbahçe'de Alex gibi duran toplarda başarılı bir oyuncusun olmamasının, kendilerine avantaj sağlayacağını ifade eden Rangnick, "sahamızdaki iki maçı da kazanmalıyız" diye konuştu. " Sevinmek İçin Sevmedik " Yağmurlu bir günde görmüştüm seni.
Üstünde çubuklu formalar vardı
Bir anda vuruldum aşık oldum ben
Hayatın anlamı Siyah beyazdı...
Ölümle Yaşamı Ayıran çizgi
Siyahla beyazı ayıramaz ki...
Her yolun sonunda ölüm olsa da
Sevenleri kimse ayıramaz ki... |