Yalnız Mesajı Göster
Eski 20-10-2005, 03:54 PM
m.kidd kullanıcısının avatarı
m.kidd m.kidd Çevrimdışı
" Admin "

Giriş: Jul 2005
m.kidd İtibar düzeyini kapadı
Mesaj Çalımbay sonrası ilk sınav

Beşiktaş, Rıza Çalımbay'ın istifasından sonra ilk sınavını bu akşam UEFA Kupası'nda Bolton'a karşı verecek.

Beşiktaş, UEFA Kupası H Grubu'ndaki ilk maçında Bolton'u yenerek Avrupa kupalarında İngiliz takımlarına karşı kendi sahasındaki ilk galibiyetini almak istiyor.

Rıza Çalımbay'ın istifasının ardından takımı bu kritik mücadeleye altyapı teknik koordinatörü Mehmet Ekşi, izleme komitesinden Ulvi Güveneroğlu ve yardımcı antrenör Zeki Önatlı hazırladı.

Sakatlığı süren Okan Buruk, Souleyman Youla, Sergen Yalçın ve Daniel Pancu Bolton'a karşı forma giyemeyecek.

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Jay-Jay Okocha, Stelios Giannakapoulos, Gary Speed, Ivan Campo ve Nicky Hunt İngiliz takımının en önemli eksikleri.

Beşiktaş İnönü Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak maçı Hollandalı Ruud Bossen yönetecek.

Beşiktaş'ın beklenen 11'i: Cordoba, Gökhan Zan, Koray, İbrahim Toraman, Ali Güneş, Tayfur, Kleberson, Tümer, İbrahim Akın, Ailton, Ahmet Dursun

Bolton'un beklenen 11'i: Jaaskelainen, Ben Haim, Jaidi, N'Gotty, Gardner, Nakata, Faye, Nolan, Pedersen, Diouf, Davies
imza

" Sevinmek İçin Sevmedik "

Yağmurlu bir günde görmüştüm seni.
Üstünde çubuklu formalar vardı
Bir anda vuruldum aşık oldum ben
Hayatın anlamı Siyah beyazdı...

Ölümle Yaşamı Ayıran çizgi
Siyahla beyazı ayıramaz ki...
Her yolun sonunda ölüm olsa da
Sevenleri kimse ayıramaz ki...

m.kidd kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı Yaparak Cevapla