Yalnız Mesajı Göster
Eski 21-05-2009, 07:18 PM
viya kullanıcısının avatarı
viya viya Çevrimiçi
Yönetici

Giriş: May 2008
viya İtibar düzeyini kapadı
viya kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Peki bakalım Ömer Bey Madem böyle istiyorsunuz anlatayım...

Zaten film eski zaman savaş filmi ya;
Savaşmaktan nefret eden bir asker, savaş karşıtı bir nefer, hükümdar emriyle ölüp öldürmeye karşı olan bir savaşçı rolü olabilirdi benimkisi... Bu yüzden de köyde sevilmeyen biri olurdum, ama aynı zaman da savaşmasa da savaşçı olan biri...
Elbette bir bayan lazım, şöyle beyaz tenli, güneşin doğuşunu izlemeye düşkün bir bayan...
Sonra günlerden birgün hükümdar savaş başlatacağını duyurunca ben karşı çıkar ve savaşmayacağımı beyan ederdim, elbette bu tavrım hoş karşılanmazdı, gerisi de dramatize edilmiş bir senaryo olurdu, misal bana ceza vermek için beni asmak yerine sevgilimi zindana atarlardı ve ben kabilelerden insanları ikna edip hükümdara karşı savaş başlatırdım..
Ancak karakter olarak yıllarca insan toplayıp, başkasının amacına hizmet savaştırılmamasını gerektiğini savunmuş biri olarak , kendi görüşlerime ihanet etmiş olurdum ve o topladığım kabileden biri beni, yani içeriden biri beni öldürürdü...
Bununla ilgili de sahne olmalı, 30. dakika da "kimse kimse için savaşmasın" gibi demeç veren bir açıklamam olurdu, ancak canım yanınca aynı işlemi ben yaptırdığım için filmin sonunda ölürken o 30. saniyede yaptığım konuşma alttan verilirdi, ben düşerken filan...
Adaletli bir ölüm olmuş olurdu yani, filmin adı da bu mu olsa, adaletli ölüm
Alıntı Yaparak Cevapla