Yalnız Mesajı Göster
Eski 17-10-2005, 12:01 AM
m.kidd kullanıcısının avatarı
m.kidd m.kidd Çevrimiçi
" Admin "

Giriş: Jul 2005
m.kidd İtibar düzeyini kapadı
Mesaj Beşiktaş ile Kayseri yenişemedi

Beşiktaş, Malmö ve Samsun galibiyetleriyle yakaladığı çıkışı Kayseri karşısında devam ettiremedi. Süper Lig'de haftanın son maçı 0-0 sona erdi.

Süper Lig'in ilk sekiz haftasında beş galibiyet ve üç yenilgi alan Kayserispor ilk beraberliğini İnönü Stadı'ndan çıkardı.

Dokuzuncu haftanın kapanış maçında Beşiktaş ile Kayserispor 0-0'lık eşitliği bozamadı.

Pakistan'daki deprem felaketinden hayatını kaybedenlere saygı duruşu ile başlayan mücadelede ilk yarıda iki takım da gol yollarında etkili olamadı.

Malmö ve Samsunspor galibiyetleriyle üzerindeki baskıyı biraz olsun hafifleten Beşiktaş, ilk yarıda topa daha fazla sahip olmasına rağmen Ailton ile iki girdiği iki pozisyona dışında rakip kalede tehlikeli olamadı.

Kayserispor'un Bulgar kalecisi Ivankov, Brezilyalı golcünün karşı karşıya pozisyonda yaptığı iki vuruşta da gole izin vermedi.

İkinci yarıda da ilk yarıdaki kısır görüntü fazla değişmedi. Rıza Çalımbay'ın son 20 dakikada Ahmet Dursun, İbrahim Akın ve Ahmed Hassan'ı oyuna alması da Beşiktaş'ı hareketlendirmedi.

Çabuk adamlarıyla Beşiktaş kalesine etkili gelen Kayserispor'da genç forvet Gökhan'ın bir aşırtma vuruşunda top üst direğe çarpıp direğe gitti.

İlk sekiz haftada altı gol atarak ligin flaş isimleri arasına giren Gökhan, 79'uncu dakikada sakatlanarak yerini Rodic'e bıraktı.

Milli maçlardaki performansıyla dikkatleri çeken Tümer Metin'e Kayserispor maçında Beşiktaş taraftarları maç sırasında büyük tepki gösterdi.

Zaman zaman futbolcuların aleyhine tezahürat yapan taraftarlar, bir rakip futbolcunun sakatlanması üzerine topu dışarı atan Tümer'e "Tümer milli takıma" diye bağırdı.

İnönü Stadı'nda 0-0 sona eren mücadele sonrasında Beşiktaş haftayı 12 puanla yedinci, Kayserispor 16 puanla dördüncü sırada kapattı.

--------------------------------------------------------------------------------

Beşiktaş: Cordoba, İbrahim Toraman, Mustafa Doğan, Çağdaş, Ali Tandoğan (72' Ahmet Dursun), Koray, Tayfur, Tümer (70' Ahmed Hassan), Kleberson, Ailton, Youla (61' İbrahim Akın)

Kayserispor: Ivankov, Sadıgov, Johnson, Ergün, Muhammet Hanefi, Yordanov (74' Ragıp), Kamber, Mehmet Yoldaş, Bülent Bölükbaşı, Fatih (90'+1' Kemal), Gökhan (81' Rodic)

Sarı kartlar: 59' Ali Tandoğan, 63' Çağdaş, 71' Mustafa Doğan, 81' Ahmed Hassan, 86' Ergün

Stat: BJK İnönü

Hakem: Oktay Demiray
imza

" Sevinmek İçin Sevmedik "

Yağmurlu bir günde görmüştüm seni.
Üstünde çubuklu formalar vardı
Bir anda vuruldum aşık oldum ben
Hayatın anlamı Siyah beyazdı...

Ölümle Yaşamı Ayıran çizgi
Siyahla beyazı ayıramaz ki...
Her yolun sonunda ölüm olsa da
Sevenleri kimse ayıramaz ki...