Yalnız Mesajı Göster
Eski 12-10-2008, 09:01 PM
asosh asosh Çevrimdışı
Yeni Üye

Giriş: Oct 2008
asosh will become famous soon enoughasosh will become famous soon enough
arkadaşlar ben bu oyunu aldım ve oynadım yaklaşık 1 sendir oyunuyorum ve hiç bıkmadım bu kadar gerçekçi bir oyun olamaz muhteşem bi oyun mutlaka alın ve oynayın kısaca anltıyım kendinize bi karakter seçiyorsunuz ve görevleri yapıyorsunuz level atlıyorsunuz hayvan orc kötü insanları iskeletleri öldürüyorsunuz onların üstündeki iksirleri kıyafetleri alıp giyyorsunuz böylece armorunuz artıyor her level de size yeni özellikler geliyor böylece düşmanlarınızı daha rahat öldürebiliyorsunuz leveliniz yükseldikçe levelinizi gerektiren yerlere gidiyorsunuz yılda 4 kez festivaller oluyor bunlara gidip eğleniyorsunuz harita gerçekten çok büyük bakın ben 1 sendir oynuom ama hala heryeri gezmedim ben daha 11 yaşındayım ama bu oyundan büyük zevk aldım küçük bi kız çocuğuyum ama bu oyunun hastasıyım insan kendini geçekten kaptırıyor ayrıca kötü karakterde olabiliyorsunuz tabi ki ancak ettenmors diye bi yer var oranın dışına çıkamıyorsunuz hem iyi bir karakter hemde kötü bi karakter yaratabiliyorsunuz iyi karakterler lvl 50 ye kadar çıkabiliyo lvl 50 olunca istiyin iyi oyuncular ettenmorss a gidip kötü oyuncularla savaşıyor benim iyi karakterim çok güçlü arada bir onla ettenmorsa gidip kötüleri öldürüyorum yada kötü karakterimi alıp ettenmors içindedki iyi karakterleri öldürüyorum arkadaşlar bu oyunu herkese tavsiye ediyorum hekes oynasın ömrümde bu kadar güzel oyun görmedim lütfen oynayın ama öğrenciyseniz yada bir işte çalışıyorsanız hiç tavsiye etmem çünkü bir oturdunuzmu birdaha kalkamıyorusunuz çooooook güzel oynayın oynayın oynayın
Alıntı Yaparak Cevapla