Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-09-2008, 02:40 AM
viya kullanıcısının avatarı
viya viya Çevrimiçi
Yönetici

Giriş: May 2008
Blog Başlıkları: 5
viya İtibar düzeyini kapadı
Alıntı: Dj_ImmorTaL tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
155 Polis imdat.

İmdaaaat kurtarın lan beniiiiiiiii yetişin laaaaan sapığa kurban gidecem olm koşun laaaaan!!!!

Derim,Onlar Gereken Yerleri Ararlar Zaten,bende sapığımla eğlenceli dklar gecirmeye devam ederim

Süper cevap

Ben kararlıyım; annemi ararım...

155-112 gibi telefon numaralarını aramak her zaman daha iyidir aslında ama ben biraz güvensizim, o kurumları eleştirmek istemiyorum ama "ben", yalnızca "ben" pek destek alamadım, genellikle telefon numarası, isim soyisim gibi sorular soruyorlar ve insanın başı dertte iken bu tür sorularla oyalanmak istemiyor. Annemin ağır bir rahatsızlığı sırasında aradığımda "Lütfen böyle şakalarla hattı meşgul etmeyin, sizin yüzünüzden gerçekten ihtiyacı olanlar destek alamıyorlar" dediler ve kapattılar, yolun yarısına kadar benim, yarısından sonra abimin sırtındaydı annem hastane yolunda...

Lakin...
Dediğim gibi yerel bir hadisedir bu. O kurumların bu tür aksaklıklara mahal vermediklerini düşünüyorum, yani genel bir sorun olduğu kanısında değilim.

Bu mesaj en son " 05-09-2008 " tarihinde saat 02:43 AM itibariyle viya tarafından düzenlenmiştir....
viya kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı Yaparak Cevapla