Yalnız Mesajı Göster
Eski 25-06-2008, 04:36 PM
sardunya kullanıcısının avatarı
sardunya sardunya Çevrimdışı
Müdavim

Giriş: Mar 2008
sardunya will become famous soon enoughsardunya will become famous soon enough
Dikkat tepki verin...

ayyıldızlı oyuncularımızın günlerdir bize yaşattığı haz, gurur ve coşkuya gölge düşürmeye çalışan kendini bilmezlere tepki verelim... kolay bir iş değil başardıkları... kimi sakatlanarak, kimi dikişlerle, kimi azimle inatla günlerdir inanılmaz bir mücadele veriyor.. yenik duruma düşmemize, kadromuzdaki eksiklere ya da tüm diğer aksiliklere aldırmadan o sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele ediyorlar...
peki karşılığında ne alıyorlar? günlerdir basında hatta kendi ülkelerinin, kendilerine sahip çıkması gereken ülkenin basınında binbir eleştiriye maruz kalıyorlar... ülkemizin marşını tüm dünyaya duyurarak yarı finallere kadar gelen millilerimiz için bir allahın kulu da çıkıp helal olsun diyemiyor hala! kale direklerinden, şanstan, rakip kalecilerin hatalarından bahsediliyor ve ben buna gıcık oluyorum... günlerdir sayısız köşe yazarına ve basın mensubuna mail hatıp yaptıkları çirkin eleştirilerden dolayı kınıyorum ve bence bu hepimizin görevi... umarım sizde bu konuda duyarlı davranıp birkaç mail atarsınız...
çünkü onlar bizim evlatlarımız, bizim için oradalar ve sahip çıkmak bizim görevimiz!!! lütfen arkadaşlar kendi milli takımımızı bu kadar kolay harcatmayalım!!! bu konuda birşeyler yapan ya da yapacak herkese şimdiden çok çok teşekkür ediyorum...
Alıntı Yaparak Cevapla