Yalnız Mesajı Göster
Eski 22-06-2008, 09:17 PM
horrorpheliac kullanıcısının avatarı
horrorpheliac horrorpheliac Çevrimdışı
Rossirella

Giriş: Jan 2006
Blog Başlıkları: 9
horrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond repute
Kolay olmuş can alıp vermek artık , kimse düşünmez olmuş birgün kendisininde o tonların altında kalabileceğini .. Hayatın acı gerçeği ölüme karşı koymaktan bahsetmiyoruz burada , duyarlı olmaktan bahsediyoruz .. Sizde birgün karşıdan karşıya geçerken umarsız birileri tarafından harcanmadan , avucunuzun içine yardıma muhtaç bir can alın .. Belki son nefesini verirken belki tekrar yaşama tutunurken .. Siz o eli uzatın ki günün birinde tonlar altında kaldığınızda gram hafifliğinde yük hissedin ..

Bu kısmı okurken kendimden bir çok şey farkettim. yazıya kendimi katmadım bu son paragrafta zaten içerisindeydim.
bundan haftalar önce başıma gelen bir olayı hatırlatsada bu yazın gerçekten çok başarılı olmuş. ben de yazıyorum fakat böyle bir yazı yazmaya kalkışsaydım -hani birşeyleri anlatmaya yönelik- anlatamazdım. Hiç değilse bu kadar net ve sade anlatamazdım.
çok hoşuma gitti gerçekten.
umarım dahasını görürüz yazılarının (:
imza

Yolumuzu cehennemin sınırlarında kusuyoruz…

Bu gece kimse bizi durduramaz.
Dünyayı nefretin hüküm sürdüğü tarafa götürüyoruz.
Herşeyi savunmasız bırakmak savaş sebebimiz.
Göğüs gerdiğimiz katliamlar ve cinayetleri bitirdik,
Ve tekrar ölüye döndük.
Birkez daha saldırıyoruz, ve bir kez daha,
Daha güçlü,
Fethedip yolumuza devam ediyoruz!
(Evil Has No Boundaries)
Alıntı Yaparak Cevapla