Yalnız Mesajı Göster
Eski 22-06-2008, 03:57 PM
horrorpheliac kullanıcısının avatarı
horrorpheliac horrorpheliac Çevrimdışı
Rossirella

Giriş: Jan 2006
Blog Başlıkları: 9
horrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond repute
Yıldız Amy Winehouse - Back to black

2007'nin en cok satan albümü !

British Phonographic Industry (BPI) tarafından yapılan açıklamada, müzik endüstrisinde öncülüğü ABD'ye kaptıran İngiltere'nin bu yılki en büyük yıldızı olarak gösterilen, ancak müziğiyle olduğu kadar, uyuşturucu ve alkol sorunuyla da gündeme gelen 24 yaşındaki Winehouse'ın "Back To Black" albümü bu yıl 1,65 milyon kopya sattı.
"Rehab", "You Know I'm No Good" ve "Tears Dry On Their Own" adlı şarkılarıyla öne çıkan ve 6 dalda Grammy ödülüne aday gösterilen Winehouse'un albümü 2007'nin en çok satan albümü oldu.

Albümdeki Sarkilar :

1. Rehab Album Version
2. You Know I'm No Good
3. Me & Mr Jones (Fuckery)
4. Just Friends
5. Back To Black
6. Love Is A Losing Game
7. Tears Dry On Their Own
8. Wake Up Alone
9. Some Unholy War
10. He Can Only Hold Her
11. Addicted

Öylesine bilgi ;

Amy Winehouse'u tüm dünyaya tanıtan ve listelerin zirvesine taşıyan albüm, "Back to Black" oldu. 30 Ekim 2006'da beğeniye sunulan çalışma, "Frank" in başarısını üçe katlayarak İngiliz müzik listelerinde zirveye yerleşti. Satış rakamlarında 3 platin statüsüne ulaşan "Back to Black" , Danimarka listelerinde de birinci oldu ve 30.000'in üzerinde satıldı. Satış listelerine göre İrlanda'da 3., Amerika'da 6., İtalya'da ise 18. olma başarısını gösterdi.
"Back to Black" in üretim sürecinde Mark Ronson dan ilham aldığını belirten Winehouse, "Frank"ten sonra 1.5 yıl boyunca hiç şarkı yazmadığını, Ronson ile tanıştıktan sonraki altı ayda ise "Back to Black"i bitirdiğini ifade ediyordu. 11 şarkıdan oluşan albümün yapımcılığını Salaam Remi ve Mark Ronson, yarı yarıya ortak olarak üstlenmişti.

Peki Benim Yorumum:

Bilenler konularına bakanlar bilirki ben öyle bir yazı açtığımda çok uğraşmam. Ama konu sevdiğim bir sanatçı olunca uğraşırım. Hatta müzikle ilgili olan herhangi birşeyde. Gelgelelim internetten indirdim ben bu albümü. Bütün şarkılarını yalayıp yuttum hatta. Ezberlemeye koyuldum. Cidden müzik arşivinizde bulunması gereken ve hatta elinizin altında bulunması gereken bir albüm. Bundan 50 yıl sonra bu kadın dinlenilecek ve o zamanki veletler "keşke o dönemde yaşasaydık" dicekler belki. Bizler şanslıyız bu kadının yaşadığı dönem de yaşıyoruz. Onun için böyle bir insanın yaptığı kötü şeylerden dolayı yerilmesinden ziyade bunları göz önünde bulundurmadan yaptığı işe bakarak başlar üstüne konulması lazım. İlk dinlediğinizde hiç yüzünü görmemiş olsanız bu sesin bir zenciden çıktığını bile düşünürsünüz. Şimdi bu albümün bu halini müzik marketlerde bulamazsınız. Çünkü +bonuslarıyla tekrar piyasaya çıktı albüm. O da ateş pahası diyim. İçinde bonus olan 6-7 şarkı mı ne. Ha isteyen onuda alsın canım. Ama mutlaka alınmalı bu albüm.

Alın bu da en sevdiğim şarkısının klibi;

Bu da canlı performansı;

imza

Yolumuzu cehennemin sınırlarında kusuyoruz…

Bu gece kimse bizi durduramaz.
Dünyayı nefretin hüküm sürdüğü tarafa götürüyoruz.
Herşeyi savunmasız bırakmak savaş sebebimiz.
Göğüs gerdiğimiz katliamlar ve cinayetleri bitirdik,
Ve tekrar ölüye döndük.
Birkez daha saldırıyoruz, ve bir kez daha,
Daha güçlü,
Fethedip yolumuza devam ediyoruz!
(Evil Has No Boundaries)

Bu mesaj en son " 22-06-2008 " tarihinde saat 03:58 PM itibariyle horrorpheliac tarafından düzenlenmiştir....
Alıntı Yaparak Cevapla