Yalnız Mesajı Göster
Eski 20-06-2008, 08:32 PM
GamseL' kullanıcısının avatarı
GamseL' GamseL' Çevrimdışı
Müdavim

Giriş: Jun 2008
GamseL' is a glorious beacon of lightGamseL' is a glorious beacon of lightGamseL' is a glorious beacon of lightGamseL' is a glorious beacon of lightGamseL' is a glorious beacon of light
Yıldız Kimine Saçma, Kimine Anlam Yüklüdür Sözcükler

Kimine saçma kimine anLam yükLüdür sözcükLer.

-"yüzünün yarısını bana vereceksin!"

yüzümün bir yarısı intihar eden sevgilimin peşinden gitti. öte yarısı film artisti olmak için evden kaçtı.

-"ellerinden biri benim olsun!"

ellerimden biri en büyük aşkımın saçları arasında kayboldu. ötekisi hapse girdi.

-"çocukluğunun en güzel günlerini bana armağan et!"
çocukluğumun en güzel günlerinden bazılarını kurtlar yedi. geri kalan kısmını ise çocuk esirgeme kurumuna bağışladım.

-"umutlarının aynısından bana da ısmarla!"
umutlarımın bir kısmından hüznüme şahane bir sos hazırladım. arta kalan kısmını evlatlıktan reddettim.

-"hiç kimsenin bilmediği yerlere gidelim!"

hiç kimsenin bilmediği yerlerin bir bölümü düşler altında kaldı. diğer bölümlerin inşası sürmekte.

-"herşeyini bana anlat!"
herşeyimin bir parçasından trajedi imal ettiler. boşta kalanlarını da hata yaptılar.

-"kalbinin temizliği için gündelikçi olabilirim!"

kalbimin temizliğinin bir katıyla uzayın sonsuzluğu ilgileniyor. öte katlarında zaten belalı yalnızlıklar yaşamakta.

-"hiç ayrılmayalım!"
ayrılıkların çoğunluğu ruhun iklim şartlarından: sen karasalsın, ben ılıman. ayrılıkların azınlığı bitki örtüsünden: sende kaktüsler var, bende plastik vazo çiçekleri.

-"saçmalıyorsun artık!"
saçmalıklarımdan kimisini hayattan aldım. kimisini alkol sanıp içtim.

sen iyisi mi üstüne basacağın bir mayın bul ve beni unut!

alıntı..

Bu mesaj en son " 27-11-2008 " tarihinde saat 03:50 AM itibariyle Frottce tarafından düzenlenmiştir....
Alıntı Yaparak Cevapla