Yalnız Mesajı Göster
Eski 13-06-2008, 04:27 PM
xyzal kullanıcısının avatarı
xyzal xyzal Çevrimdışı
ŞEREFLİ 2.LİKLER UNUTULMZ

Giriş: Oct 2005
xyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond reputexyzal has a reputation beyond repute
Alıntı: m.kidd tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
bende yarından sonra öss'ye girecem ( hep dediğim gibi ; " tersi de olabilir " ). sınavda sonra birkaç gün ortalarda olamayabilirim. ondan sonra 20-21-22'sinde Rock'n antalya'da olacağım 3 gün çadırda kalacağım büyük bir aksilik olmazsa. temmuz başında veya ortasında kemer ve fethiyeye gitme olasılığım var. onun dışında arkadaşlarla sahil turu yapmayı mümkün olursa geze geze marmarise kadar gitmeyi tasarlıyoruz ( olabilitesi düşük ). şu an pek hesapta olmasa da ankaraya gitme ihtimalim de var üniversiteleri gezmek için.

bunun dışında evde olduğum sürelerde bilgisayar başındayım sürekli. hemen her gün alkollü olacağım için havanın karanlık olduğu saatlerde attığınız mesajlara dikkat edin ki kimse zarar görmesin
noldu hani Şanlıurfa'ya da gelicektin vaz mı geçtin yok yok buraya kesin gel sen senle coooook işimiz war gel Harran üniversitesini gez ankaralarda ne işin war

neyse ben bilmiyorum ama bu yıl ilkkez farklı bişi olarak ailemle gezicem galiba tabi kpss sınavı var beni burdada bırakabilirler bilmiyorm zamanla görücez ama gördügüm kadarıyla sokak hep genc nesil bi coğumuz işleri yada okulları dolayısıyla tatile falan gidemicez :=)