Bandırma'da çalışıyorum bildiğiniz üzere... Ama yoğun geçen 3 aylık bir periyodun ardından tatil benim de hakkım... 16 gün senelik iznimi kullanmak üzereyim ve henüz bir plan yapmadım.. Büyük istimalle İstanbul'da olacağım ve tanıdığım ve sevdiğim birkaç kişi ile görüşüp, ardından Beşiktaş'ta kumpir keyfi yapmayı, İstiklal Caddesinde reklamını yapmayacağım bir yerde bira keyfi yapmayı, oraya gitmeden önce yine oradaki klisede birkaç şeyle hesaplaşmayı ve birkaç şeyi sorgulamayı amaçlıyorum, mum dikeceğim yine her gittiğimde yaptığım gibi, umut mumu

. Ve iznim bitmeden herhangi bir sahil kentinde deniz, kum ve güneş eşliğinde güzel bir gün, sadece birgün geçirmek istiyorum...
(İstiklal caddesinde reklamını yapmayacağım o güzel yerdeki bira keyfinde karşımda bir arkasokaklı olabilir, kim bilir, yakında teklif edeceğim herkese zaten, Mesut sana edecektim ama Antalya uzak adminim

...)
Resimlerle yorumu güzelleştirme fikrine bayıldım Volkan ama ne yazık ki yapamayacağım. Ayrıca konu da tek kelime ile harika, sağol..