Yalnız Mesajı Göster
Eski 11-06-2008, 12:03 AM
!!!= " ßéGuM " =!!! kullanıcısının avatarı
!!!= " ßéGuM " =!!! !!!= " ßéGuM " =!!! Çevrimdışı
"" =Daa Küçüüm Beenn= ""

Giriş: Jul 2007
!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute
sevgili günlük...

sabh kalktım spora gittim nese ordan çıktım kızılaya gitcem tam dolmuşa bincem adam ben geldim kapıyı kapadı nese bi snrakine bindi tam inip karşıya geçcem bi baktmm tel yapmşlar orayya hööff yürü yürü dur caddenn ortasında önüne gelen korna çalıo bi an araba çarpcaktı nese snra etroya bindim kızılaya gidiorum... bi anda bi çocuk bağırdı seni çok seviyorum ölüm bile ayıramaz bizi diye b anda üzüldüm kız çok şanslı bnce... nese kızılaya gitim ama cıwkım çıkmş durumda nese ewe gelcem metroya bindim snra otobüse binccem tam kapısına gittim adam kapıyı kapattı almadı. bi snrakini bekledimm höfff oda yolda bozuldu hemde en bilmediğim yerde nabcam nabcam die düşünüorum ewe gitsem gidemem o sırada taksi buldm ewe geldimmm... uğursuzmuyum neyim yaaa... bide dün yaşadıklarımı bilsen oturur ağlarsın warya =) hatta bugun msj faln attı konuştk ama gene unnuttu... höfff nese...
imza

Yapacak Hiç ßir $éy Yok
Gitmék İstédi Gitti
Hém AnLıyorum Hém Çok Acı
Ték TarafLı ßİTTi,,
...Gébériyorum " A$k'mdan " KaLmadı ßéndé Gururdan éSér...

ßa$ka ßir İnsan Kar$ımdaki,,Deği$méz DiyénLéré Müjdé,,
Çok Sévén ßöyLé Gidér miydi,,Müjdé Her$ey Bitti...
Alıntı Yaparak Cevapla