Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-06-2008, 10:04 PM
horrorpheliac kullanıcısının avatarı
horrorpheliac horrorpheliac Çevrimdışı
Rossirella

Giriş: Jan 2006
Blog Başlıkları: 9
horrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond repute
Sezin dediğin gibi Allah aklınızı kullanın demiş. Aklını kullanırken başka bir yerden de etkilenmemeli insan.
Fakat işte insanoğlu her zaman en iyisi en mükemmelini istediği için hep tapmak için birşeyler arıyor.Burdan da batıl inançlar ortaya çıkıyor. Yok şimdi ben bi demir parçasına bez bağlicam Allah'ta onu kabul etcek yok ya!
O zaman niye din var?
Gerçi hoş, aklı yine adam akıllı kullanırsa insan dinin de olmadığını anlayabilir ama sürü psikolojisi. Yok desen de saçma gelse de inanıyorsun.
Neyse. Dinle bağdaştırmamın sebebi o kadar kural var (örn: oruç tutmak,hacca gitmek vs) bunları yapmiyimde gidiyim ölü birisinin demirlerine bez bağlayarak dilek diliyim.
Neden? Allah kabul etsin diye.
O zaman oruç tutmiyim gidiyim türbeye diyim ki "Allah'ım kusura bakma ama ben bu yıl oruç tutmicam beni affet" diyim affetsin.
Olur mu böyle şey.
Bu Allah'a şirk koşmak (böyle miydi neydi) değil midir? O zaman buna inanan nasıl müslümandır?
nokta.
imza

Yolumuzu cehennemin sınırlarında kusuyoruz…

Bu gece kimse bizi durduramaz.
Dünyayı nefretin hüküm sürdüğü tarafa götürüyoruz.
Herşeyi savunmasız bırakmak savaş sebebimiz.
Göğüs gerdiğimiz katliamlar ve cinayetleri bitirdik,
Ve tekrar ölüye döndük.
Birkez daha saldırıyoruz, ve bir kez daha,
Daha güçlü,
Fethedip yolumuza devam ediyoruz!
(Evil Has No Boundaries)

Bu mesaj en son " 05-06-2008 " tarihinde saat 10:07 PM itibariyle horrorpheliac tarafından düzenlenmiştir....
Alıntı Yaparak Cevapla