| unutulmaz... unuttuğunu zannedersin aradan 1 yıl geçer ve mezuniyet günü... o ısrar etmiştir gelmen için oysa ki gitmek istememişsindir sen ama yinede dayanamayıp gitmişsindir. sürekli onu arar gözlerin, her an... mezuniyet biter ve sonra geceyi birlikte geçirirsin, sahilde yanına oturursun birkaç laf edersin ama hissettiklerini söyleyemezisn... bütün gecen onunla, mutlu, ve aynı zamanda korkakça geçer... o da mutsuzdur ama nedenini bilemezsin, için içini yer... sen hislerini saklamışsındır seni pek farketmezler fakat o, o kadar mutsuzdur ki herkes ona neyin var niye böyle durgunsun diye sorar... aklından bir " acaba " sorusu geçer ama aslında bu soru kendi ümitlerinin sana zorla sorduğu sorudur... en iyi arkadaşın ortamdan ayrılır ve sırf sen " o " nu sevdiğin için samimi olmadığın kişilerle aynı ortamda durursun... belki bir anlık bakış için belki de ufak bir tebessüm ve belki de içinde taşıdığın ufak bir umut... gece biter ve içinde taşıdığın şey ( adını ne koyarsan sevgi veya aşk ) bir kat daha artmışdır... m.kidd " Sevinmek İçin Sevmedik " Yağmurlu bir günde görmüştüm seni.
Üstünde çubuklu formalar vardı
Bir anda vuruldum aşık oldum ben
Hayatın anlamı Siyah beyazdı...
Ölümle Yaşamı Ayıran çizgi
Siyahla beyazı ayıramaz ki...
Her yolun sonunda ölüm olsa da
Sevenleri kimse ayıramaz ki... |