11-05-2008, 04:33 PM
|
 | Editör | | Giriş: Apr 2008 Konum: İstanbul
| |
Alıntı:
tarafından gönderildi
Bence sitemizde iki ayrı grup var, şöyle ki; kimimiz hemen hemen her konuya yorum yapıyoruz, diğer grup ise teşekkürler sağol gibi yorumları tatsız bulup, her konuya yorum yapmam, bana birşeyler ifade ediyorsa uzun uzun yorum yazarım diyor, işte o ikinci kitlenin yaratttığı bir sorun olduğunu düşünüyorum yorumsuzluğun. Açıkçası önceleri ben de aynı mantıktaydım ama site için çalıştığımı iddia ediyorum ve bu anlamda yorumlarımı çoğalttım. Herkes konunun kendisinde birşeyler uyandırmasından ziyade siteyi önemserse tüm konular çok fazla hit alacaktır, şahsi fikrim budur.
Alıntı:
tarafından gönderildi
Bence şöyle bir sorun var konular sadece bellli bir yoruma dayalı oluyor örneğin çok teşekkürler sağol, emeğine sağlık vs. haliyle bunu herkesin yazması biraz acaip oluyor düşünsenize sayfalarca sağol emeğine sağlık gibi yorumlar
Yanlış anlaşılmasın tartışmaya dayalı yorumları kastetmiyorum. fakat forumun çoğu bölümü paylaşım ile ilgili olduğu için doğal olarak yorumlar da bu şekilde oluyor
Bir önerin var mı diye sormayın şuanda çünkü henüz ben de bilmiyorum fakat aklıma gelirse sizlerle paylaşacağımdan emin olabilirsiniz
Teşekkürler
Alıntı:
tarafından gönderildi
Ben de genelde okuduğum yazılara yorum yapmaya çalışıyorum ama Yeliz'in de söylediği gibi sağol emeğine sağlık gibi yorumlar çok fazla olunca anlamı kalmıyor bence. Ben de yapıyorum bu tarz yorumlar ama beğenimi anlatacak söz bulamadığım zamanlarda oluyor bu genelde. Bir de benim yazacağım yorumu yapmış birisi olunca yazmıyorum genelde.
Hani bunlardan sonra söylenecek pek fazla söz kalmadı sanırım ama...
İki grup olduğu görüşüne katılıyorum viya'nın, ve ben sanırım ikinci gruptayım. çünkü norky ve kalimero'nun da söyledikleri gibi sürekli teşekkürler sağ ol demek biraz tatsız oluyor ve anlamı kalmıyor. ha yeri geldiğinde ben de yapmıyor muyum, yapıyorum tabii ki.
aslında iki grup üye dışında iki grup forum mesajı da var bana kalırsa. yani bir kısmı okuyup görüş bildirmek, tartışmaya açmak için; bir kısmı ise insanla bir şeyler paylaşmak, iyi veya kötü (kötüden kastım yapıcı eleştiri, burada amacımız kimseyi kırmak değil) eleştirilerini almak için. gerçi bu tarz yapıcı eleştirilere pek fazla rastlamadım, şahsen (çok fazla konu açmamış olsam da) konularıma bu tarz eleştirilerin gelmesi beni daha çok mutlu ederdi.
Ama gerçekten genel olarak bir yazmama potansiyeli olduğu söylenebilir. Çözüm maalesef bende de yok... :/ |