Yalnız Mesajı Göster
Eski 07-05-2008, 08:29 PM
viya
Misafir

Dostum ellerine sağlık, yazı tümüyle güzel ancak final ayrı bir güzel olmuş, başlı başına bir yazı gibi... Bayılıyorum böyle afilli cümlelere...
O son 5 kelimeyi her an çalabilirim haberin olsun, ve okurken tonlama yaparsan daha güzel oluyor ve bu açıdan bakarsak ben sanırım okuma işini iyi yapıyorum, doğru düzgün yaptığım tek iş diye ilan etmek üzereyim okumayı ama yazarkenki tonlamanda okudum , şüphen olmasın...
neyse....
Bir süredir yoksun fena halde özlendin tarafımdan, yorumlarla alakalı mail bildirimi geldi mi bilmem ama viya nickine gördüğünde mutlu olmuşsan ona benzer bir histi yazdığını görmek... Cebinden ulaşmayı denedim, lakin uzunca zamandır kontör krizi yaşıyorum, dolayısıyla aramaya çabalamam yersizdi, zaten "hattınızda kontör kalmadığından görüşmeyi gerçekleştiremiyorum" türü şeyler söyledi GSM operatörümdeki o bayan... Kontör yüklediğim gün ise şarj bitti seni ararken, bu kadar olur yani
Uzun zamandır laflayamıyoruz ya yorumum da uzadı, sahiden özledim seni dostum, sonuçta önsokaktan koşa koşa kan ter içinde kaçıp gelen kaç kişi var Ve onun dostu olan kaç kişi? Elbette site içerisinde ve dışarısında önemi hiç de azımsanmayacak dostlara sahibim ama seninle anılarımız daha çok ve herşeyimi biliyorsun, ben de senin
Zaten sen yokken sıkıldım ve baktım ki olmuyor herkesle seni konuşmaya başladım, Frottce'nin hakkında çok şey duydum demesi de buradan geliyor olabilir, tahmin tabi O da sağolsun valla, sen yokken çekilmez sohbetimi en çok o dinledi
Özetle hayatıma ani giriş çıkışlar yapmaktan vazgeç ani bir girişin olsun çıkışsız.... Herşey bir yana yoğun olduğunu elbetteki biliyorum ama artık düzenle şu işlerini...
Tekrar sağol yazı için... Kişisel sohbet modunda yazdım ama herkes okuyabilir, şimdi kavradım da komik geldi bu durumumum
Sağol...
Alıntı Yaparak Cevapla