Evet Düstüm. Hemde Cogu Kez

Liseden Yeni Mezun Olmus Bir Tekstil Firmasina Bilgisayar Teknisyeni Olarak Basvuru Yapmistim. Adamlar Beni Arayip görüsmeye davet ettiler bende gittim tabii.
Bana teklif ettikleri iş cok farklıydı. Bana muhasebeci olacagimi soylediler.
Ben muhasebecilik yapamayacagimi söyledim. Fakat personel müdürü hanim bana aynen söyle dedi: "Ömer'cim muhasebe dedigin nedir ki? Hayat zaten bir muhasebe. Bilgisayar kullanmayi biliyorsun,bunuda ögrenirsin.Sende o ışığı görüyorum,gözlerinden yetenek fışkırıyor." Bende Bu Gazi Yer Yemez: Evet ögrenirim ya ne olacak,hayat muhasebe zaten,hayatla bas ediyorum bununlada ederim,dedim. Demez Olaydim

1-2 ay hersey yolunda gitti. Yavas yavas ögreniyordum herseyi,Maas bordrosu ve maas listesi hazirlamak disinda.
Yine Maas Dönemi Geldi ve Bana Dediler Maaslari Sen Ayarlayacaksin. Ben yapmayin etmeyin,yapamam dediysemde yine gaza geldim.
Sonra Kovuldum

Usta Basi ve Hic Tanimadigim Genel Mudurun Maaslarini,Asgari Ücretle Calisan 2 Vasifsiz İsciye Yazmisim,iscilerin maasinida müdür ve usta basina. Tabii Anlasilmasi uzun sürmedi ve cok komik bir duruma düsmüstüm. Butun Fabrika 1 ay boyunca bana güldü

Usta ve Mudur Cok Sasirmis,iscilerse bayagi bir sevinmisti. İscilerden Birisinin Evine Haciz Gelmek Üzereymis O Para Onu Kurtarmis Hepsini Harcamis