| çatlamış dudaklarım Hayatın içinden kaçamadığım saatlerden birine takılıp kalmışım yine alışılmış görüntüm sigaram dumanlı başım ve yerlere saçılmış bir kaç kelimelik aşk mektuplarım...duyduğum her ses kafamda,amaçsızca dolaşıyor beynimde,sanki hepsi sahiplenmek ister gibi saçma yüzleri resimlere koşuşuyorlar....yüzümde bi katilin yüzünün soğukluğu gözlerimde çaresiz ağlayan bi çocuğun bakışları birbirine tezat bir aşkla sülüetsizce duruyorlar....odamın içinde dolaşıyor gözlerim çerçevesi kırılmış bir aşkın acıtarak bakan resmine takılıyor ve hafif bi tebessümle çatlamış dudaklarımdan akan kanla anıyorum bir firari sevgiliyi daha....yırtılalı yıllar olmuş battaniyemi çekiyorum üstüme çatlak camımdan içeri giren mutluluk üşütüyor beni....karanlık çökmeden uyumak istiyorum korkuyorum çünkü hala ellerim titrer yüzüm bembeyaz olur ama bi farkla artık ağlayamıyorum ve daha çok korkutuyor hıçkırıklarımın duyulmadığı bi karanlık beni.... "Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götüreceği tozdur" Silgi kullanmadan çizgi çizme sanatına HAYAT denir....
Bu mesaj en son " 09-04-2008 " tarihinde saat 10:12 PM itibariyle greenpain tarafından düzenlenmiştir....
|