Yalnız Mesajı Göster
Eski 08-04-2008, 07:55 AM
NoDRaC kullanıcısının avatarı
NoDRaC NoDRaC Çevrimiçi
..::AdmiN::..

Giriş: Jun 2005
Blog Başlıkları: 8
NoDRaC İtibar düzeyini kapadı
hala aynısın ben bundan bahsediyorum hala karalam diyorsun gerçekleri sölemek karalamaksa evet karaladığımı itiraf ediyorum. Eğer biz karalama yapıyorsak sende bizim yaptığımız yada sölediğimiz şeyleri yalanlayan bir yazı belge koy bizde tamam diyelim. Bu işler kuru gürültüye karalama demekle olmaz. Benden gözlük kelimesini mecaz anlamda bunun için kullanıyorum yani gözünde okadar doğru bellemişsinki herşey iftira geliyor. Örnek olarak ozaman bu haberi yalanlayan bir haber yada görüntü sun ben özür dileyecem eğer bu haberi yalanlayamıyorsun ozaman evet arkadaşlar doğru böle birşey olamaz hatalı ama akp bu ülkeye çok şeyler yaptı ben oyüzden destekliyorum dersin başım üstüne saygı gösteririm. Ama sen kalkıpta herşeyi karalama dersen tepemin tasınıda attırırsın. Forumdan şu ana kadar 2 kişi banlandı biri fahoydu biride onun arkadaşımı neydi hukuk okumasına rağmen .... Kendi gidenleri ben banlamadım. Ayrıca seni istemeseydim sana yetki vermez seni forum yöneticilerinden biri yapmazdım ibrahim. Ben seni bir insan olarak seviyorum bir arkadaş olarak. Ama açık sölemek gerekirse bu partiye yada herhangi bir düşünceye bukadar gözü kapalı inanmam sinirimi bozuyor.
imza

Fotoğraf Makinam: Canon Eos 400D + Kit Lens + Canon 50mm F1.8