Yalnız Mesajı Göster
Eski 07-04-2008, 07:52 PM
NoDRaC kullanıcısının avatarı
NoDRaC NoDRaC Çevrimiçi
..::AdmiN::..

Giriş: Jun 2005
Blog Başlıkları: 5
NoDRaC İtibar düzeyini kapadı
Alıntı: xyzal tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
bende size gazete isimleri vereyim mi cumhuriyet gazetesi ve aydın holdinge bağlı tv kanalalrı gazeteler akp karalamaktan başka yaptıkları bişi yok ki onları görmeyenler nasıl oluyorda sabah akp sempatizani diyebiliyor :S
şimdi ibrahim konuyla senin verdiğin cevap arasında bir mantık kuramadım açıkcası. sadece akpyi gözünde ilah yapmış hatasız kabul eden her olumsuz haberi iftira ve yalan die önemsemeyen gözlük takmış gruptan olduğunu düşünüyorum.
Nitekim meclisten canlı yayın yapan devlet kanalı yanlış bilmiyorsam trt3 ve meclis tv. bunlarda akp kontrolüdenki devletin kanalı bu bakımdan canlı yayındada birşey yapamayacaklarına göre yayında bir sorun yok ozaman. Senin deyimin aydın doğanın ve cumhuriyet çalışanlarından 350 kişi seçlip akp milletvekillerinin maskelerini takıp tbmm salonuna daldılar ve bu rezaleti gerçekleştirdiler. Bende şahsen kendimi suçluyorum neden bu oyunu göremedim. Ayrıca cumhuriyet gazetesi ve aydın doğanın çalışanlarını kutluyorum bölesi profesyonel düzmece haber yaptıkları için
imza

Arkadaşlar artık lütfen kopyala/yapıştır konu açmayalım kendi yorumlarımızla konu açalım...

Arkasokakta Siyasi ve Kişiler Hakkında Konular ve Tartışmalar Yasaklanmıştır

Konu Açarken Lütfen Etiketleri Girelim