Yalnız Mesajı Göster
Eski 06-04-2008, 08:50 AM
viya
Misafir

Çok sevindim bu hadiseye. Kalli 17 sene süren işsizliğinin sonucunda mesleği ile ilgili birkaç noktayı unutmuş gibi geldi bana, rakibi hatırlamadığım ve 3-0 yenildiğimiz UEFA grup maçından ders almayıp, aynı düzensizlikle Leverkusen'e elenmemizi sağladığında iyice sinirlendim kendisine. Ayrıca Lincoln'deki verimsizliğin yüzde 50'sinin sorumlusu Kalli'ydi bence. Arda'nın çalımlarını yasakladı, ki Arda'nın tek özelliği buydu aslında, geriye pek birşey kalmadı. Futbol yıldızlarla oynanır ve yıldızı yıldız yapan şeyleri ona yasaklarsan geriye düz bir futbolcu kalır, Arda elbetteki iyi maçlar çıkardı ama kapasitesini düşünürsek daha iyi olabilirdi, Servet'i ön libero yapan, Barusso'yu sağ bek, Hasan Şaş'ı sağ bek yapan bir teknik direktörü takdir etmem mümkün değildi zaten.
Bu karar Galatasaray'ın şampiyonluk yolundaki en büyük yarası da olsa, değişimin erken gerçekleşmesine sevindim.
Takımı tanıyan,Türk futbolcusunu bilen, değişik icatlar uygulamak gibi adetleri olmayan, yıldızı oynatmasını bilen, yönetimin milyon dolarlarla aldığı oyuncuyu kullanabilen ve takıma adapte edebilen bir hoca ile yola devam edilmesini umuyorum.
Not: geçen seneden daha fazla puan topladık ama bu başarı için Kalli'ye değil, ona rağmen takıma sahip çıkan Hakan ŞÜKÜR ve Okan BURUK'a ve birkaç futbolcunun özçabasına minnettarım.
Alıntı Yaparak Cevapla