Yalnız Mesajı Göster
Eski 01-04-2008, 06:04 AM
viya
Misafir

Eleştirilerine katılıyorum ama Ertuğrul Hoca direkt olarak eleştirilmemeli bence, evet 80. dakikada izliyordu ama oyuna dahil edip de skoru değiştirecek bir oyuncusu olduğunu sanmıyorum, yani eğer FB teknik direktörü olsa oyuna Semih'i alır skoru değiştirirdi. Ben asıl hatanın yöneticilerde olduğunu düşünüyorum, hatta sezon başından beri tüm hatalarıyla takımı baltaladıklarına inanıyorum. Dikkat edersen sürekli takımın moralini bozan bir yönetim izledik, pafla çıkarız demek bunun en basit ve en büyük örneği. Ayrıca transfer yanlışı da var, bu takım defansta sorun yaşarken, defansı Baki gibi bence Türkiye'de 4 büyük takımın hiçbirinde oynayacak kalitesi ve kapasitesi olmayan bir adam üzerine kuruluyken bir defans oyuncusu almak yerine, Bobo/Nobre ile iyi kötü giden forvete Holosko'yu alması talihsizlikti, hataydı. Bu Holosko yararsız demek değil ama defansında büyük sorun olan bir takımın hücum bölgesindeki becerilerin pek bir kıymeti yok diye düşünüyorum. 5 milyon EURO ile yurtdışından son derece kaliteli bir stoperin alınması pekala mümkündü.
Özetleyecek olursam; Ertuğrul SAĞLAM Delgado ve Tello biraz Holosko, biraz Bobo dışında özellikleri olmayan oyunculardan kurulu bir takımı ancak bu kadar idare edebilir diye düşünüyorum ve iddia ediyorum ki Beşiktaş'ın başında Morinho olsa bile sonuç değişmezdi. Kadro kısıtlı ve kötü.
Sn. Süleyman SEBA'dan sonra sürekli değişen başkanların ve yönetimlerin Beşiktaş'a en ufak yarar sağlamayan kişiler ve yönetimler olduğunu düşünüyorum, Sn. Demirören'in ise yaptığı tüm işler hata. Beşiktaş'ın yönetimi, aslına bakarsan yönetim biçimi değiştirilmeli bence.

Bu mesaj en son " 01-04-2008 " tarihinde saat 06:09 AM itibariyle viya tarafından düzenlenmiştir....
Alıntı Yaparak Cevapla