Yalnız Mesajı Göster
Eski 29-03-2008, 02:00 PM
!!!= " ßéGuM " =!!! kullanıcısının avatarı
!!!= " ßéGuM " =!!! !!!= " ßéGuM " =!!! Çevrimdışı
"" =Daa Küçüüm Beenn= ""

Giriş: Jul 2007
!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute
bu benim görevim... açılan konular hep eski oldukları için okunmuyo verilen konuları silmiyorum çünkü konular güzel oluyo tekrar okunmasını istiyorumki verilen konular birden çok verilmediyse kapatıyorum... her verilen konuyu silseydim okunacak konu kalmazdı... bunları düşünüyodum ben gene her zamanki gibi yanlış anlaşıldım nese ya....

fazla abarttığım için kusura bakma ama senin gibi düşünenlerin olduğuna eminim ve bu konuda biraz hassasım... görevimi yapmam gerekiyo
imza

Yapacak Hiç ßir $éy Yok
Gitmék İstédi Gitti
Hém AnLıyorum Hém Çok Acı
Ték TarafLı ßİTTi,,
...Gébériyorum " A$k'mdan " KaLmadı ßéndé Gururdan éSér...

ßa$ka ßir İnsan Kar$ımdaki,,Deği$méz DiyénLéré Müjdé,,
Çok Sévén ßöyLé Gidér miydi,,Müjdé Her$ey Bitti...

Bu mesaj en son " 29-03-2008 " tarihinde saat 02:00 PM itibariyle !!!= " ßéGuM " =!!! tarafından düzenlenmiştir....
Alıntı Yaparak Cevapla