Yalnız Mesajı Göster
Eski 20-03-2008, 04:16 AM
paranoidsyndrome kullanıcısının avatarı
paranoidsyndrome paranoidsyndrome Çevrimdışı
Müdavim

Giriş: Jul 2007
paranoidsyndrome İtibar düzeyini kapadı
Abondene Haberden Aile faciasına :)

BAŞTA SÖLİİM SADECE RAHATLAMAK İÇİN YAZDIM KİMSE TARTIŞMASIN ÇÜNKÜ BU KONUMDA KAPANIRSA İNTİHAR EDİCEM SORUMLUSUDA TARTIŞMAYI BAŞLATAN OLACAK

Bu akşam bi haber seyrettim(k) .....

AKP'ye dava açan yargıtay başsavcısının özel sekreteri baş örtülüymüş ama çalışırken eşarbını çıkartıyomuş şimdi çoğu kişi bunun üstünden bi ton laf üreticek babamla yaptığım tartışma gibi kendisi ateist solcudur biraz ona göre baş savcı AKPden ve bi oyun yüzünden açılmış dava bana göre olay biraz farklı ama sonuç su herkes heryerin gerektirdiği gibi yaşıyor zaten.. Bazılarımızın cebi doluyo bazılarımız parayı bile tanımıyo nerdeyse!!!.. İnsanlar birileri bişeylere inanıyo diye yargılanmıyo bence sadece yapılan yasalarla kısıtlanmamızı tartışıyolar sonuçta benle bi örtülü öğrencide okuyabilir bu onun hakkı ama bu kamusal olmamalı yada anayasada(özel yaşamda yasak değil çünkü herkes özgür zaten) değişmemeliki kimin inançlı kimin inançsız olduğunu anlayalım... biz bunun kavgasını yaptık bu saate kadar
İlk başta kimse Atatürk'e inanmamıştı hala inanmayanlar da var ama herkes rahat ve mutlu yaşamak için birlik olup savaştı ozmnlar şimdi bibloları çinden gelsede neyse sonuçta bazımız alkolvb şeylere inanarak bazımız hiçbişeye inanarak bazımız paraya inanarak ama hepimiz kendimizi rahat yaşatmak için yaşıyoruz yada ailelerimizi ne alkol bize vur diyo ne de inanç peki biz babamla bile anlaşamazken dört duvarın dışındaki insanlarla nasıl anlaşıp kendimiz benimseticez ....
Ne bilim işin içinden çıkamadım eğer bende büyüğünce böle olcaksam .... heralde bişiler hala düzelmemiş olcak ki buda bi 40 sene daha demek Tabi biz bu zaman içinde diğerlerine küçük kalıp aralarında boğulmazsak....
imza

Somewhere I have heard this before
In a dream my memory has stored
As a defense I'm neutered and spayed
What the hell am I trying to say

_paranoidsYnDrom£_
paranoidsyndrome kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı Yaparak Cevapla