Yalnız Mesajı Göster
Eski 20-03-2008, 04:01 AM
viya
Misafir

Cimbom'a Soğuk Duş

Feldkamp'sız Galatasaray, Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankara'da şok yaşadı! Burhan attığı golle Gençlerbirliği'ne galibiyeti ve avantajı getirirken, Başkent ekibine karşı atak sayısı tek elin parmaklarını geçmeyen Aslan adeta tel tel döküldü..

GENÇLERBİRLİĞİ: 1 - GALATASARAY: 0

Stat
19 Mayıs

Hakemler
Halis Özkahya xx, Mustafa Emre Eyisoy xx, Nihat Mızrak xx

Gençlerbirliği
Periç xx, Erhan x, El Saka xx, Tuna xx, Hakan x, Burhan xx (Dk. 88 Erkan ?), Kerem xx, Engin xx (Dk. 46 Mehmet Nas x), Mehmet Çakır x,Isaac xx (Dk. 82 Okan ?), Kahe x

Galatasaray
Aykut xx, Sabri x, Emre x, Servet xx, Hakan Balta x, Barış x (Dk. 59 Okan x), Mehmet Güven xx (Dk. 80 Hasan Şaş x), Ayhan x, Arda xx, Serkan Çalık x, Nonda x

Gol
Dk. 71 Burhan (Gençlerbirliği)

Sarı Kartlar
Dk. 30 Mehmet Güven, Dk. 81 Ayhan (Galatasaray)

Bir görüş;

Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Servet;
"Bize hiç yakışmayan bir futbol oynadık. Ama belki de beraberlikle de buradan dönebirdik. Fakat bana göre talihsiz bir gol yedik. Sonuçta nasıl 1-0 mağlup olduysak, bunu rövanşta çevirebiliriz de." dedi...
"1-0 elbette ki kötü bir sonuç. İçeride 1 gol yersek 3 gol atmamız gerekecek. Burada bir gol atsak rahat olacaktık. İkinci maçta takım olarak hepimizin normal performansımızın üzerine çıkmalıyız."
"Zeminin de bu futbolda etkisi vardı ama bence bunu bahane etmemek lazım. Gençlerbirliğib izden iyi mücadele etti. Ama ben yine de Gençlerbirliği ve başketimize böyle bir stat zemini yakışmıyor diye düşünüyorum. Bu sadece bizim için değil. Burada oynayan arkadaşlarımıza da yazık. Onlar da bu zemin daha iyi olsa, kendilerine gelen rakiplere karşı daha iyi oynayabilirler."

Saygılar...
Alıntı Yaparak Cevapla