Yalnız Mesajı Göster
Eski 17-03-2008, 07:57 PM
slim_shady kullanıcısının avatarı
slim_shady slim_shady Çevrimdışı
Modern Globalization

Giriş: Aug 2005
slim_shady has a reputation beyond reputeslim_shady has a reputation beyond reputeslim_shady has a reputation beyond reputeslim_shady has a reputation beyond reputeslim_shady has a reputation beyond reputeslim_shady has a reputation beyond reputeslim_shady has a reputation beyond reputeslim_shady has a reputation beyond reputeslim_shady has a reputation beyond reputeslim_shady has a reputation beyond reputeslim_shady has a reputation beyond repute
bu aralar kavga olaylarıyla uğraşıyorum aslında bana göre değil ama arkadaşımın meselesi ve bir de amerikan pastası serilerini izliyorum ve bir de her cuma lostu indiriyorum internetten onu izliyorum dizimax çok geriden geliyo
imza

Bu mesaj en son " 17-03-2008 " tarihinde saat 07:58 PM itibariyle slim_shady tarafından düzenlenmiştir....
slim_shady kullanıcısına ICQ aracılığı ile mesaj yolla slim_shady kullanıcısına AIM aracılığı ile mesaj yolla slim_shady kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla slim_shady kullanıcısına Yahoo aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to slim_shady
Alıntı Yaparak Cevapla