Yalnız Mesajı Göster
Eski 26-02-2008, 02:02 AM
NoDRaC kullanıcısının avatarı
NoDRaC NoDRaC Çevrimdışı
..::AdmiN::..

Giriş: Jun 2005
Blog Başlıkları: 8
NoDRaC İtibar düzeyini kapadı
Alıntı: xyzal tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
yanlış yapıyorlar sonunda başları agrıyacaktır türban bazı üniversitelerde içeri alınmıyor ama bazı yerlerde alınıyor rektörler kendilerini milletin iradesinin üzerinde bi yerde sanıyorlar türkiyede en büyük yer TBMM ordan 411 oyla alınan bi kararı uygulamamakta ısrar ederlerse sonunda bişiler olur bu arada melis-sa bu sözünü unutma gün gelince bikiniyle giricen mi merak ediyorum msnden yazarsın girdim yada giremedim die :=)
aynı milletvekilleri kendilerine 1.5milyar zam yapıp memura işçiye yüzde 2 zam yapıyor ayrıca katsayılarlar oynayarak yeni emekli olacakların maaşlarınızı yüzde 25 oranında azaltıyorlar. Bütün bunları herkes dikkatini kuzey ırak operasyonuna vermişken yapıyorlar. Sonrada çıkıyor diyorki milletvekili komşumun kıyafetinden dolayı okuyamıyorsa bu beni etkiler diyor. Bende soruyorum ozamn komşun açken sen evinde rahat yatıp 1.5milyar zam alıp yaşıyorsan bu sene ilgilendirmiyormu?

Ayrıca herkes kanunları çiğniyor birtek yusuf ziya özcanmı kanunları doğru biliyor. Ve gene 1960 lardada benzer durumlar ortaya çıkmıştı sonunun nereye vardığı tarih yazıyor. Oyüzden endişeniz olmasın
imza

Fotoğraf Makinam: Canon Eos 400D + Kit Lens + Canon 50mm F1.8
Alıntı Yaparak Cevapla