24-02-2008, 12:04 AM
|
 | "" =Daa Küçüüm Beenn= "" | | Giriş: Jul 2007 Konum: İçimdé Fırtına...
| |
Alıntı:
cisemmm tarafından gönderildi
biz kendimiz birşeyler yapamıyoruz mesela en basitinden böyle bir yazıyı ciddiye alıp yorum bile yapamıyoruz. dünyayı kurtarıcak adam aramayı bırak be arkaşım. Herkesin onlarca derdi var başkasının derdi bizi ilgilendirmez edasında sessizliğimizi koruyoruz oysaki onların derdi neydii 20 li yaşlarda sırff gününü gün edenler daha rahat yaşasın die onları korumak mı? en önemlisi canını ortaya koymak mı? aşk, sevgi, ihanet, aldatmakk şuan bu içerikte bir yazı olsa gelen yorumlar 2 sayfa doldurmuştu. Ne mutlu sana sen ki hiçbir şey yapmamaktan iyidir diee sıkıntını nefretini dışarı vurabiliyorsun içinde tutmuyosun yada umursamaz davranmıyosun. Birde şöyle düşünce var ben bunu burda yazdımdaa ne olucak en azından bunu içine sindirmediğinn bunu dert ettiğin ortaya çıkıcak!
"ya şehitlerimiz onlarında hayalleri yokmuydu geride bıraktıkları..."
teşekkür ederim arkadaşım susmadığın için buraya sadece aşkından bahsetmediğin için  bu yazıya bundan güsel yorum olamasdı katılıorum... sinemnde dediği gbii Üstü türbanla kapatılmaya çalışan okadar acı ama gerçek şeyler varki... Yapacak Hiç ßir $éy Yok
Gitmék İstédi Gitti
Hém AnLıyorum Hém Çok Acı
Ték TarafLı ßİTTi,, ...Gébériyorum " A$k'mdan " KaLmadı ßéndé Gururdan éSér...
ßa$ka ßir İnsan Kar$ımdaki,,Deği$méz DiyénLéré Müjdé,,
Çok Sévén ßöyLé Gidér miydi,,Müjdé Her$ey Bitti... |