onrı sevıyorm hemde cok bundan 3 ve 5 sene once hayvanlara dokunamama gıbı bır korku var dı ama uzaktan gordugumde dunyanın en sevımlı seylerı diyip te yaklasamamam benı sınır edıyordu neysekı 4 sene once bu aylarda tata kar yagıyordu.sabah cıvarı abımın telefonuyla uyandık abım mutlu bı sesle annemı verdedı bende merakla verdım annemin gozunun ıcı guldugunu hıssettım meraklı gozlerle neler oluyor dıye sordum abım anne gozun aydın evlat ıstıyordun bak allah yolladı dedı annem kosarak asagı ındı ve abımın dukkanın onunde bodrum katında sıgınan bembeyaz bı yavru kopek soguktan tıtrıyor karnımı doyur dıye yalanarak bakması masum bakısla benı al dememesı neysekı annem aldı onu eve getırdı ve guzelce karnını doyurdu yıkadı sonra ocagın onunde sardı sarmaladı haa bu arada yıkandıktan sonra bır takla lar evın ıcınde sevınc gosterılerı neyse veterınıer dası kuafor derken aradan 3 sene gectı duyduk kı vucudundakı kıst kansere donusmus ve butun vucudunu kaplamıs ve 1 ay once öldü ama su gercekkı 3 sene boyunca yasamdıgım sevgıyı baglılıgı yasattı allahma suktedıyorum bole sevgıyı bana tattırdıgı ıcın ve yıne kopek beslyorum ama ilk goz agrı baska oluyor..ama herkeze tavsıyem yanlarına bır tane can dostu alsınlar,,sevgiler |