Yalnız Mesajı Göster
Eski 18-02-2008, 09:07 PM
!!!= " ßéGuM " =!!! kullanıcısının avatarı
!!!= " ßéGuM " =!!! !!!= " ßéGuM " =!!! Çevrimdışı
"" =Daa Küçüüm Beenn= ""

Giriş: Jul 2007
!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute
"eheuhe ay ilahi sen yok tabi ben lezbiyen oldum"

keşke sanane deseydiiin yasıkk çocuaaa komedy olmuşşşşş

Bir an kendimle gururlandım dersem yalan olur tabi tiksinim sevgili okurum.Ben nası makyaj yapmam sevgili okurummm

ne varsa sürmüş maşallah ayaklı kozmetik dükkanı

Oturan çocukta acayip s*lakmış.Dedi "hanımefendi(hiç alışık değilim böle şeylere) hangi film" dedim "seni seviyorm" tabi gerzek bana ehuehueheeu

eheuhuueue ."zaten az mısır var sayende herşeyim döküldü bide dağıtcamısın hede hödö vıdı vıdı vın vın..."
yeni terimmlerrrr hede hödö'den sonra necibeden vıdı vıdı vın vın werme saten azcık bişeeee ne werionki millete

."baaak baaaak yerler buuzzzz." "aaaaa böyle buz görmedim" "hehehueheueheu bak nası yürüyorum" bunu yapmasını bende çok sefiooom geçen banada oldu arkadaşla yürüos bu düşcekti dedimmm eeeaeeeaoaoaaa düşüoduuuuu veeeaaaeaaaa ben nasl yürüomm s*lakkkkk faln die pat die düştüm

kıyamammmm bnm bölm arkadaşım düşmüşmüüü

süperrr olmş koptuummmm eheueheuhue exorcism'n köşesiii
imza

Yapacak Hiç ßir $éy Yok
Gitmék İstédi Gitti
Hém AnLıyorum Hém Çok Acı
Ték TarafLı ßİTTi,,
...Gébériyorum " A$k'mdan " KaLmadı ßéndé Gururdan éSér...

ßa$ka ßir İnsan Kar$ımdaki,,Deği$méz DiyénLéré Müjdé,,
Çok Sévén ßöyLé Gidér miydi,,Müjdé Her$ey Bitti...

Bu mesaj en son " 18-02-2008 " tarihinde saat 09:08 PM itibariyle !!!= " ßéGuM " =!!! tarafından düzenlenmiştir....
Alıntı Yaparak Cevapla