Yalnız Mesajı Göster
Eski 17-02-2008, 02:47 AM
sophistikQperi kullanıcısının avatarı
sophistikQperi sophistikQperi Çevrimdışı
Crime Scene Investigation

Giriş: Jan 2008
Blog Başlıkları: 4
sophistikQperi İtibar düzeyini kapadı
Utangaç aynı benim gibi

Aslında ne güzel yüzüm varmış,saçlarım,gözlerim... Bi başka bakıyolar artık gözlerim..Parlıyorlar sanki hissediyorum o sıcaklığı taaa öteden ellerim karıncalanıyor midemde kelebekler uçuşuyor sanki biliyomusun rüzgar bile bu gün bana dost bana senin kokunu getiriyor ...sıcak kokunun içime girmesine izin veriyorum seve seve ve tutabildiğim kadar tutuyorum içimde sonra hafif bi yağmur başlıyor ve o muhteşem yağmur kokusu aynı sana benziyor çekici..
Sanki herkes sana dua ediyor çok istiyolar yağmadığın zaman dualar okunuyor çocuklar senin için sokak sokak gezip dua topluyor...Aynı benim gibi..Her telefon çalışında sana koşuyorum mesajları sen yazmışsın gibi okuyorum...ve biliyorum ki bunu yapan çok kişi var bi mesaj için günlerce telefon başında bekleyen ve herkes sana ağlıyor yokluğunda...aynı benim gibi..sen kimilerin ağzında aşk kimilerin ağzında hayat kimilerinin ağzında mutluluk kimilerinin ağzında tutku ve benim ağzımda bir tanecik sevdiğimsin....

bunu pek tutmadım ama içimden geldi gönderdim beğenirsiniz inşallah
imza

Aşka lanetlenmiş bir ömrün ilk ve son özlemisin; öznesinin.....Peki şimdi mutlumusun?????
Alıntı Yaparak Cevapla