Yalnız Mesajı Göster
Eski 17-02-2008, 02:43 AM
!!!= " ßéGuM " =!!! kullanıcısının avatarı
!!!= " ßéGuM " =!!! !!!= " ßéGuM " =!!! Çevrimdışı
"" =Daa Küçüüm Beenn= ""

Giriş: Jul 2007
!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute!!!= " ßéGuM " =!!! has a reputation beyond repute
+16 birascıkkk =) 2 tane =)

MARY'nin Rüyası

kızlar okulunda mary sınıfta yorgunluktan uyuyorken din dersi hocası rahibe anna dersi anlatıyormuş. birden mary'nin uyukladığını farkedip mary söyle bakalım bizi kim yarattı diye sormuş.
mary nin sıra arkadaşı elizabet hemen bi iğne batırmış mary nin bacağına uyanması için.
mary çığlık atmış aman Tanrım !
afferin demiş rahibe.

rahibe dersi sürdürürken gene marynin uyukladığını farkedip - mary söyle bakalım bizim peygamberimiz kim ? -elizabet gene iğneyi batırmış bacağına.
mary basmış çığlığı -ulu isa !
aferin demiş rahibe.

rahibe derse devam ederken gene mary yi farketmiş gözleri kapalı.
peki mary söyle bakalım havva 26. ikizden sonra ademe ne demiş ?
elizabet gene iğneyi batırmış bacana uyanması için.
mary çığlık atmış ; ikide bir şunu batırıp durma bana !

Tırnak

Tırnaklarını yiyen bi çocuğa annesi tırnaklarını yememesini yoksa karnının şişeceğini söyler. ama çocuk dayanamaz genede yer sonunda annesi çocuğun eline lastik eldiven takar...
sonra bigün misafirliğe giderler... ew sahibi hamiledir...
bunu öğrenen çocuk dayanamaz gider kadina ben senin neden karnının şiştiğini biliyorum der kadin utanarak sorar nie?
çocuk kendinden emin cevap werir...
" Lastiksiz yedin dimi "
imza

Yapacak Hiç ßir $éy Yok
Gitmék İstédi Gitti
Hém AnLıyorum Hém Çok Acı
Ték TarafLı ßİTTi,,
...Gébériyorum " A$k'mdan " KaLmadı ßéndé Gururdan éSér...

ßa$ka ßir İnsan Kar$ımdaki,,Deği$méz DiyénLéré Müjdé,,
Çok Sévén ßöyLé Gidér miydi,,Müjdé Her$ey Bitti...
Alıntı Yaparak Cevapla