Yalnız Mesajı Göster
Eski 12-02-2008, 06:28 PM
cisemmm cisemmm Çevrimdışı
Arkasokaklı

Giriş: Dec 2005
cisemmm has much to be proud ofcisemmm has much to be proud ofcisemmm has much to be proud ofcisemmm has much to be proud ofcisemmm has much to be proud ofcisemmm has much to be proud ofcisemmm has much to be proud ofcisemmm has much to be proud ofcisemmm has much to be proud of
Alıntı: infrared62 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bilmediğim ne çok şey varmış meğer senin hakkında..Yalnızlık hakkında.Yaşama(ma)k hakkında.Meğer ne yalnızmış insanlar etrafımda.Bu şarkının devamı böyle miymiş?Bu yüzden mi hep kapının arkasındaki masaya oturuyormuş o uzun boylu çocuk.Siyah gerçekten yakışıyormuş bana.Bir şubat daha çok sert geçecek,belli..
Bildiklerim meğer ne azmış kendim hakkında.Ben böyle küçük müymüşüm.Ellerim bu kadar mı üşüyordu soğuklarda.Otobüs beklemek ne çok sıkıcıymış,sen yürümezken yolun karşı tarafında.Ben bu kadar zor sanmazdım kopmayı.Ben böyle görmezdim aynada aksimi.Ben bilmiyor muşum ki hiç bir şey.

Bir de ne zaman biter benim bu borçlarım acıya?
off off bir yazı bu kadar mı içime işlerr.. hoşgeldin bu arada.. yazının belli bir yerinde alıntı yapıcaktım napıyosun diye durdurdum kendimi çok hş olmuşş ama şu cümlee " Bildiklerim meğer ne azmış kendim hakkında.Ben böyle küçük müymüşüm.Ellerim bu kadar mı üşüyordu soğuklarda"

umarım hep devamı gelir...
Alıntı Yaparak Cevapla