10-02-2008, 09:55 PM
|
 | "" =Daa Küçüüm Beenn= "" | | Giriş: Jul 2007 Konum: İçimdé Fırtına...
| |
Alıntı:
exorcism tarafından gönderildi
Şimdi konuya biraz dışardan başlayarak cevap vermek istiyorum. Ben şimdi bu bölümün editörüyüm ama gerçekten şu dünyada aşk adına bişey olduğuna inanmıyorum.Hani aşka inanmıyorum diyen insanlar vardır ya bende onlardan birisiyim.Ama bende bir nevi viya ile aynı görüşü düşünüyorum aşkın eskiden olduğuna ve bu 21.yy da bizlerin onu öldürdümüze...Düşünün karşı cinsin parası var diye onunla oynayan evlenen insanlar var.Evlilik programlarında tanışıp 4 ay içerisnde evlenenler bile gördük.Allah aşkına bu aşk mıdır? Sırf fiziği güzel,gözleri güzel diye ben ona aşığım tapıyorum diyen yüzlerce milyonlarca insan var.Afedersiniz ama hepsi bana "gerikafalı" geliyorlar.Çünkü bi insan karşı cinsin kaşına gözüne deilde kalbine yüreğine taparsa aşk olur.Tabi dış görüşünüşte önemli zaten biri gelip bana ben sadece içine bakarım derse "hadi canım yeme beni" derim yani çünkü süper kuyruklu bi yalandır bu.Tanımadan önce tipini beğendiğimizden dış görünüş iç görünüşe nazaran daha önde geliyo ama tanıdıkça tipini mipini bırakırz krşısındakinin.
Bana gelelim...
Ben şahsen sevdiğim için ölmem.Niçin öliyim ? O'mu doğurmuş beni napmış ne etmiş.Şimdi tabi bu sözlerime şaşıranlarınız var.Şaşırmayın cnm benim bağlanma gibi bi problemim var o kadar büyük bi sevgi bağlamadım birisine.Olmadı yani.Ama ben mutluyum üzülmeyin adıma ağlamayın bulucam bi gün buralara kocaman kocaman başlıklar açıcam evvelallah :11 yakup ve exorcism çok güzel açıklamışsınız çiseme katılıorum üstüne denecek laf yok Yapacak Hiç ßir $éy Yok
Gitmék İstédi Gitti
Hém AnLıyorum Hém Çok Acı
Ték TarafLı ßİTTi,, ...Gébériyorum " A$k'mdan " KaLmadı ßéndé Gururdan éSér...
ßa$ka ßir İnsan Kar$ımdaki,,Deği$méz DiyénLéré Müjdé,,
Çok Sévén ßöyLé Gidér miydi,,Müjdé Her$ey Bitti... |