Yalnız Mesajı Göster
Eski 09-02-2008, 05:53 AM
viya
Misafir

Alıntı: El Muñeco tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Havaalanında çalıştım yazayım belirteyim ..
O olay oldugunda ben orada değildim ama başka olaylar olduğunda oralardaydım ..
Sene 2005 Kıraç patlamış , çatlamış hergün konserler , devamlı turneler .. E doğal olarak devamlı seyahat ediyor ..
Gel zaman git zaman gecenin 03.00 saatleri dolayında cafeye gelerek sosisli ister .. Fena halde alkollüdür .. O saatte sosisli ne arasın .. E haliyle arkadaş sosisli yok ama diğer cafemizde var diyerek yardımcı oluyor .. Kıraç Bey patlıyor sonrasında ..
- Nasıl sosisli olmaz .. Dünya kadar param var sosisli yiyemeyecek miyim diye ..
Derken benim bulunduğum cafeye gelir ve sosisli ister ve hazırlar yediririz .. Sakindir güler yüzlüdür ama dağıtmıştır ..
O arada biraz sohbet edip Marmaris'te konser vereceğini öğrenmiştim . Hatta TRT 2 açıp izledim ..
O zamandan sonra gözümden düşmüştür ..
Daha sonra devamlı gelip gitmiştir .. Devamlı kafası güzeldir ve etrafa salça olur ..
Öte yandan 1 defa döner tabağı istemişti .. Menajeri zorla yedirecekti fakat kendisi alkolün etkisiyle boynunu dik tutamadı ve kafasını döner tabağınının içine soktu yani düşürdü diyelim ..
Hani Kıraç'ı yere göğe sığdıramamak olmasın diye yazıyorum .. Kendisi bütün istediklerini parayla satın alabileceğine inanan birisidir ..
Dipnot : viya'yı kötülemek karalamak amaçlı değildir .. Ama Kıraç'ı tanıtmak lazım ..
Anladım.. Benim anlattığım hadise Beyaz Show'da Beyazıt ÖZTÜRK'ün anlattığı bir hadise, doğruluğu ona kalmış, beni aşar, söylediklerini bilmiyordum ve Kıraçı da bir halt sandım, bilgilendirdiğin için sağol
Alıntı Yaparak Cevapla