21-01-2008, 07:22 PM
|
 | "" =Daa Küçüüm Beenn= "" | | Giriş: Jul 2007 Konum: İçimdé Fırtına...
| |
| * Vazgeçtim * Bu bir özLemdi beLkide... senden vazgeçme düşüncesini kafamda fazLa büyüttüm ... nedeni seninLe geçen o bir kaç güzeL günün yeniden yaşanabiLme ihtimaLiydi... senin beni sevebiLme ihtimaLinden hiç bahsetmiyorum çünkü buna ihtimaL biLe vermedim...
Benim sevgim benciLceydi hep öyle oldu... sadece sevdim.... karşımdakine beni sevme hakkı bırakmadan sevmek gibi bir aLışkanlığım var...
Sevdiğimizi önce düşünceLerimizde kaybederiz... tabiki sen benden habersizdin... seni seven bendim... sevgiye oLan açLığım ki bu açLık karşına çıkan iLk insana karşı iLgi duymanı sağlayabiLecek kadar büyükse benim düşünceLerimLe sana kapıLmamında açıkLaması ancak bu oLabilir...
Ama artık vazgeçtim seni düşünmekten... düşünceLerimin yada hayaLLerimin arasına seni sıkıştırmaktan..... değiştirebiLecekLerimiz yada değiştiremeyecekLerimiz vardır ya hayatta... sen onLardan birisin... bir taraftan hayatımdaki yerini değiştiremeyeceğim birisin.... diğer taraftan sana bakış açımı değiştirebiLeceğim birisin...
Bu yüzden vazgeçtim sana ait cümLeLer kurmaktan her satırda senden bahsetmekten... söyLemeye başLayacağım her cümLede önce seni akLıma getirmekten vazgeçtim... Hani bişeyLer söyLeyecektim ya sana kendimden bahsedecektim derdimi anLatacaktım.... benim derdim sendin...
O zamanda vazgeçmiştim hani... hatta ben koLay vazgeçerim herşeyden demiştim...Ama bunun bir nedeni var... senden vazgeçmemin sebebi de sensin... Sana hesap sormayacağım... soramam!!! nerden biLecektin ki seni bu kadar sevdiğimi!!!! biLseydin biLe ne yapabiLirdin bu durum karşısında... şimdikinden farkLı bir davranış sergiLemeyeceğini biLdiğimden hiç sesimi çıkarmadan sevdim seni...
İşte vazgeçtim... sendende çabuk vazgeçtim...
Her sabah uyandığımda sen akLıma geLdiğinde duyduğum o sevinç duygusundan....
Seni yeniden görecek oLmanın verdiği heyecan yüzünden evden dışarı çıktıktan sonra evde yapacakLarımın akLıma geLmesinden...
Hep bir sonraki günün sana ait oLan bir kaç dakikası için sabaha kadar pLan yapmaktan yorgun düşüp ertesi gün şişmiş gözLerLe uyanmaktan...
AyıLmak için aLdığım kahvenin yine seni düşünürken geçirdiğim zamanda buz gibi oLup içiLmez haLe geLmesinden...
ArkadaşLarLa beraberken her konunun ardını sana bağLayıp birden sadece seni konuştuğumun farkına varıp daLga konusu oLmaktan...
Ders çaLışmaya çaLışırken kitapLarımın her sayfasına senin ismini yazmaktan....
vazgeçtim....!!!!!!! İhtimaLLerden vazgeçtim
Sevmekten vazgeçtim
Düşünmekten vazgeçtim
SöyLemekten vazgeçtim
Sormaktan vazgeçtim
ÇabaLamaktan vazgeçtim
CümLeLerimden vazgeçtim
HayaLLerimden vazgeçtim
DuyguLarımdan vazgeçtim
ÖzLemLerimden vazgeçtim
YargıLarımdan vazgeçtim
OLasıLıkLardan vazgeçtim.... Dahada sayacaktım ama vazgeçtim...!!! Yapacak Hiç ßir $éy Yok
Gitmék İstédi Gitti
Hém AnLıyorum Hém Çok Acı
Ték TarafLı ßİTTi,, ...Gébériyorum " A$k'mdan " KaLmadı ßéndé Gururdan éSér...
ßa$ka ßir İnsan Kar$ımdaki,,Deği$méz DiyénLéré Müjdé,,
Çok Sévén ßöyLé Gidér miydi,,Müjdé Her$ey Bitti... |