Yalnız Mesajı Göster
Eski 21-01-2008, 04:58 PM
kalimero kullanıcısının avatarı
kalimero kalimero Çevrimdışı
Arkasokaklı

Giriş: Nov 2007
kalimero İtibar düzeyini kapadı
Alıntı: viya tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Nehir gözlüm,
"Seni düşündükçe gül dikiyorum ellerimin yettiği yere" diyordu bizim şarkımız, ben ise seni düşündükçe kalbimi koyuyorum geçtiğin her yere, sana ait olduğunu göresin diye. Aşk nedir sorularının cevabını da sende buluyorum, bebeğim; sen; aşksın...
Aşık olmaya aşığım ben belki de, kimbilir? Başka bir değişle aşkın ta kendisine, eğer öyleyse de yine sana aşığım, sevgili; unutma ki sen; aşksın...
Seni gördüğüm an ruhumu da çekip alıyor gözlerin, gözlerin, ki onlar benim nehirimdir, baktıkça dalıp gidiyor, kayboluyorum nehir gözlerinde...
Hayatımdan çıkmaya kalktığında ne varsa çıkıp gidiyor aklımdan, hayatımdan. Sen gittiğinde geriye birşey kalmıyor, ne varsa bildiğim beraberinde sürükleniyor, sende kalıyor bir parçam, can parçam...
İşte bu yüzden korkuyorum ölesiye, belki gidersin diye...
Bebeğim gitme...
Gidersen talan edilir ruhum haramilerce...
Hem aşkı alırsan ne kalır ki benden geriye?
Sen aşksın, gitme...
Yazının tümünü alıntı yapmak saçmalık oldu farkındayım ama öyle güzel ki... Emeğine sağlık Yakup. Sanırım ben de artık Yakup diyebilirim sana.O kadar tanışmışızdır. Nasıl yazabiliyorsun böylesine güzel şeyler? İlham kaynağın çok şanslı biri olmalı. Nehir gözlü mü gerçekten? Çok özel oldu bağışla ama merak...Teşekkürler değerli paylaşımın için.
imza

Haklıydın Hep Sen, Acılar Bedava
Mecburduk Hep Uzaktan Bakmaya
Çok Yorgunum Ben Eski Bir Saat Gibi
Hırpalandım İstanbul Gibi...

Bu mesaj en son " 21-01-2008 " tarihinde saat 04:58 PM itibariyle kalimero tarafından düzenlenmiştir....
Alıntı Yaparak Cevapla