Hadi gidelim burdan,dönelim yalnızlığımıza...Perdelerini kapatalım bu hayatın,açalım gökyüzünü aydınlığa....Hadi yürüyelim biten tüm yollara inat sonsuzluğa,gösterelim çıkmaz sokaklara anlamsız olduklarını....Hadi gülelim yine eskisi gibi,ağlamaların,hıçkırıkların inadına....Hadi üşüyelim birlikte,annelerin sıcaklığını özleyerek.....Hadi bağıralım haykırırcasına,sessizliği yırtalım rahatsız olanlara rağmen...Hadi korkmayalım,üstüne gidelim karanlığın küçük bir mum ışığıyla olsa bile...Hadi hadi hadi.....
Bü yürek yokmu sende,masallarda öyle geçmiyordu oysa sonu mutlu olmalıydı...Ne biz başaramadıkmı yoksa....Saygı kalmadan yaşanmazdı oysa,aşk bile olsa......Ne gidicekmisin yoksa....Hadi ölelim ozaman,gidişine inat ruhum ve ben seni severdik oysa.....
Ve benim kardeşim kadar çok sevdiğim çisem'in benim nacizane yazımın sonuna yazdığı bu güzel yazıyı sizinle paylaşmalıyım...
Hani devam edicektin yoluna! yola kiminle devam ettİğin dert mi,bırak gitsin gittiği yönde onu bekleyen pişmanlık var, oysaki bizim yalnızlığımız var arkamızda.... Hadi biz kaldımız yoldan devam edelim gidenlerin inadına