Yalnız Mesajı Göster
Eski 12-01-2008, 07:23 PM
greenpain kullanıcısının avatarı
greenpain greenpain Çevrimdışı
Editör

Giriş: Nov 2007
greenpain is a splendid one to beholdgreenpain is a splendid one to beholdgreenpain is a splendid one to beholdgreenpain is a splendid one to beholdgreenpain is a splendid one to beholdgreenpain is a splendid one to behold
Viya ve Greenpain'den ikinci ortak yazı...

Arkadaşlar viya ve benden yani greenpain'den uzun süre sonra gelen ikinci ortak yazımız,bu kadar uzun sürdüğü için özürdileriz ama üretmek bi nefeste okunucak yazılar için bile zordur...
Bu yazıdaki memnuniyetlerinizi viya'ya, şikayetlerinizi bana bildirinumarım beğenirsiniz.... viya'ya emeği için çok teşekkürederim yazıyı bana ilk göderdiğinde ve okuduğumda zaten hazırdı ama ortak çalıştığımız için üstünde biraz kalem oynattım okadar şimdiden teşekkürler

Kabusunun bittiğini düşünme sakın,shov yeni başlıyor olacak...kan ter içinde uyandığında soluk soluğa,içine çektiğin şeyin hava olduğunu sanma,kirlettiğin ruhların kokmuş nefesleri sadece...Ellerini o lanet yüzüne kapattığında gözyaşlarındaki masumluğun huzuruna kapılma...hissettiğin huzur belki de yeni kabuslarının hayatına akmaya verdiği kararın kavuran ateşidir,kim bilir?
Yani hayra yorma bu huzuru ve unutma senin anlaşman şeytanla....
Çünkü bilirsin,yaşamaktan zevkte aldın çokca,ne zaman bu huzuru hissetsen kaybolursun ardından...Çıplak,sıcak bedenlerde eriyen bir hayalsin sen....
Nede çok korkardın ruhunun sana ait olmayan tapusu kaybetmekten zaten patlatmıştın ruhunun dürüstlük,saflık zarını hiç düşünmeden....
Zevk aldığın hatalarının üstüne kurduğun gayri meşru hayatının hakkıydı kaybetmek,öyleyse niye şaşırdın ki sen?
O kadar yalan oldun ki, gerçeklik kalmadı gözlerinde...Bakışlarındaki o aç köpeklikte gerçeği aramandan değil biliyorsun;en büyük ve en görkemli yalanın peşindesin sen hala ve yeminle dar geliyor geçmişten düşen o kirli gölgeler sana...
Peki kıvrımları yüzülmüş,inceliği gitmiş o lanet kalbinin dirilişini niye şimdi arzuluyorsun ki?unutma şeytanla anlaşman bitmedi henüz...
Çöl içerikli ruhunla ıslak olurmu hiç yada emdiğin kanlar yeşertirmi yüreğini?Ki dudağından sıkça dökülen son masum şiirin bıraktığı derin yaranın kabuğu bile kalmadı ruhunda...Oysa kalbinin çarpışı bile keskin bir bıçak gibi yarar geçerdi ruhumu,işte o atış sesi bile sahici bir sevgilinin ardından iz sürmelerinin kanıtıydı...Kalbin sana kaldı artık birtek sana,tezatla hala peşindesin sahici bir sevgilinin ve canının yandığını söylüyorsun bensizken,oysa bilmelisin;sevenin vazgeçmesiyle başlar sevilenin acıları...Acıların vazgeçmişliğimdendir...
Artık kirliliğini temizleyecek bir beden bir ruh yok,hayatının anlamsız ayrıntılarında yaşamaya mahkumsun karanlığın kollarında...Üzülme ama seçtiğin yollarda,kirlettin ruhunu;hep ben seçerim yolumu derdin tebrik ederim başardın,şimdi sen ordasın tam da olman gereken yerde bir fahişenin kansız çığlığında ve bi kabusun en heycanlı anında...
Bense hediyelerinle kendi kanımda boğulurken anlaştım şeytanla...Ama sakın öncelerden korktuğunu sanma onlar sadece yaşayacaklarının kısa bir fragmanıydı...Kabuslarının bittiğini düşünme sakın shov yeni başlıyor olacak hava karardığında.....

imza

"Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götüreceği tozdur"
Silgi kullanmadan çizgi çizme sanatına HAYAT denir....

Bu mesaj en son " 12-01-2008 " tarihinde saat 07:31 PM itibariyle greenpain tarafından düzenlenmiştir....
greenpain kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı Yaparak Cevapla