| en ilginç ölümler ... buenos Aires'te karısına sinirlenip onu öldürmeye karar veren adam,otelin 23.katındaki odalardan aşağı atar.kadın elektrik tellerine takılır.işini saglama almak isteyen adam karısının peşinden atlar fakat telleri tutturamaz ve adam yere çakılıp ölür...
mısırlı çifçi, nil nehri'ne düşen tavuğunu kurtarmak için suya girer.ancak girdaba yakalanır.kıyıya dönemeyince haykırarak yardım ister.bu kez oğlu atlar suya. oda girdaba kapılır.beraberce yardım isterler.derken adamın kızı,karısı ve iki komşularıda aynı kaderi paylaşırlar.sonunda tavuk kurtulur ve ardından 6 ölü bırakır...
ıraklı terörist khay rahnajet içinde bomba olan paketi postayla suikast adresine göndermeye kalkar.ancak yeterli sayıda pul yapıştırmadıgı için paket,ev adresine geri gönderilir.içinde bomba oldugunu unutan acemi terörist paketi açar ve bummm...
43 yaşındaki ukraynalı adam balık tutmak istemişti.evinden çektiği elektrik kablosunu yan taraftaki derye saokarak elektrik şokuyla balıkları öldürmeye çalışıyordu.çarpılan balıklar su yüzüne çıktıgında onları toplamaya gitti.ama kablonun hala suyun içinde oldugunu unutmuştu.adamcağız elektriğe kapılarak can verdi... Yapacak Hiç ßir $éy Yok
Gitmék İstédi Gitti
Hém AnLıyorum Hém Çok Acı
Ték TarafLı ßİTTi,, ...Gébériyorum " A$k'mdan " KaLmadı ßéndé Gururdan éSér...
ßa$ka ßir İnsan Kar$ımdaki,,Deği$méz DiyénLéré Müjdé,,
Çok Sévén ßöyLé Gidér miydi,,Müjdé Her$ey Bitti... |